返回列表 發帖

準備好飯盒,準備出門

出門去邊樹呀???
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

原帖由 Empire 於 2008-11-22 13:19 發表
出門去邊樹呀???

返公司搵小b玩

好明顯右同女朋友去街街啦
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-11-22 13:20 發表
好明顯右同女朋友去街街啦

係一齊返公司搵小b玩

D野食睇落好好味
真係睇到流口水

嘩... 你自己整架 ~~~

春卷隔離好靚靚果餅是什麼呢
好似好美味喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 煙花 於 2008-11-22 13:23 發表

係一齊返公司搵小b玩

都估中一半啦
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

d野食都好高卡路里, 甘唔健康, 等我捱義氣食左佢

原帖由 煙花 於 2008-11-22 13:20 發表

返公司搵小b玩

真開心! 有嘢食,有小b玩!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

回復 9# 的帖子

我都可以幫手嫁

嘩~洗唔洗咁豐富丫,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

d相可能係用電子顯微鏡影既.

可能好細份.一口可以食19幾份
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如果個餅係煙花自己整,咁佢都算係入廚高手, 整個來食下都幾好喎
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

雖然見到流哂口水, 但其實係咩材料? 第一層係木魚, 第二層係沙律醬, 第三層究竟係咩來? 點解我見到好似臘腸咁既? 如果真係臘腸個配搭好特別, 因為未試過沙律醬搭臘腸食
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

係囉,睇落好似好好味咁啵

呢塊野應該叫大阪燒餅掛,我都係自己亂整
入面果d 係香腸,仲有蟹柳,椰菜,粉醬等

多謝欣賞

好勁呀,我從來都唔識整呢d野食
做你女朋友就慘啦,成日都有好野係咁食,實肥死

原帖由 joankong 於 2008-11-23 02:11 發表
好勁呀,我從來都唔識整呢d野食
做你女朋友就慘啦,成日都有好野係咁食,實肥死

但問題係我試味同測試果陣食得好似仲多