返回列表 發帖

亞sam 亞 Kurt 請進來see see

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

email:perfect90220909@yahoo.com.hk

主席而家玩埋養水草

枝co2開燈一陣之後先放落去,熄燈前一陣要拎起佢
你想養蝦最好用濾桶 (啤梨一定話我教你搞咁多野屋企冇哂地方)

原帖由 三角仙 於 2008-11-27 21:22 發表
枝co2開燈一陣之後先放落去,熄燈前一陣要拎起佢
你想養蝦最好用濾桶 (啤梨一定話我教你搞咁多野屋企冇哂地方)

原來你係幕後黑手
草缸想養得靚好有難度呢

水草倣缸,但你好像將陰性和陽差草都放在一起
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

你D食人倉同電鰻去晒邊呀? 打晒邊爐?

未加魚?
草缸我都養過,真係好麻煩,要好有耐性 d草又生得快
又要成日剪......好煩架!所以放棄左

原帖由 MANDYLEAD 於 2008-11-27 22:52 發表
未加魚?
草缸我都養過,真係好麻煩,要好有耐性 d草又生得快
又要成日剪......好煩架!所以放棄左

我都一様,現遝留下許多東西,主席如需要打給我吧!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

樣樣都識,樣樣都玩

我以前用左幾萬元玩水草,每次買水草都一兩千元,老婆話都冇一斤西洋菜咁多,就千多元,.好浪費,玩左一段時間都失敗,俾D店舖SALES老點買E樣買果樣,最後都失敗./
今日見到間舖頭買套裝缸,寫住DIY自製CO2不用打氣,不用番叉,一切設備連毛帶屎888元,覺得人家發明左件咁野.都係888元.唔夠我以前買一次草啦~仲保證一定成功.所以即時買左佢.就同大家分享啦~.

原帖由 風中飛鸚 於 2008-11-27 23:21 發表
我以前用左幾萬元玩水草,每次買水草都一兩千元,老婆話都冇一斤西洋菜咁多,就千多元,.好浪費,玩左一段時間都失敗,俾D店舖SALES老點買E樣買果樣,最後都失敗./
今日見到間舖頭買套裝缸,寫住DIY自製CO2不用打氣,不用番叉 ...

主席d錢都幾好呃架喎
用幾萬蚊玩草,我情願養咸水魚

原帖由 joankong 於 2008-11-27 23:31 發表

主席d錢都幾好呃架喎
用幾萬蚊玩草,我情願養咸水魚

咸水魚又呃左幾萬.神仙魚呃得最多.

原帖由 風中飛鸚 於 2008-11-28 00:48 發表

咸水魚又呃左幾萬.神仙魚呃得最多.

主席咁多錢比人呃
不如比我呃d啦,有冇養過孔雀魚呀

d店舖賣寵物.最好呃d傻仔,如果我識上網先查一查,就唔洗俾人呃啦~
所以店舖非常喜歡傻仔,因為你乜都唔識,佢叫你買乜你都信,乜野草都當寶.
如果你係網會既人就唔同,幾百個人背後俾意見,想呃你都唔係咁易,
要慢慢同你洗腦 : {上網學唔到野啦~買多兩支水草營養液好過.}
水草店打開門口做生意.利字當頭,而網上水草玩家,志同道合,咁大家諗下邊個呃你有著數丫?網上水草玩家最多意見多,自己過濾下就得啦~水草店就為左生意額.咁我點解要咁傻,
俾佢呃左咁耐,早d上黎問就好啦~(e家都未遲)