返回列表 發帖

【少少822 羣鸚聚相】

多謝各位有份籌備的籌委,委員,義務工作人員,捐贈者,當然仲有主席一家等,辛苦晒!
我又食又拎 ,只有貼些相支持!

晴晴寶寶: "Thank  you Sonic "
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

BB爸爸(肥豪)

快手

快手
Edward 發表於 2010-8-22 22:12

Upload 前轉名,篇順號碼,貼Link時Copy & paste!好快貼。
若用原檔案名就頗複雜!

咦。。。。。有只大金黄锥尾。。。

Thank you so much. Sonic

咁多, 仲話少, 你太客氣啦!

thankyou隻golden conure比我想像中大隻=口=

咦。。。。。有只大金黄锥尾。。。
cg2046 發表於 2010-8-22 22:18

對...還好乖的呢~

我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

hello仔真係好肥
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

睇到晴晴寶寶啲相啦

大家上鸚鵡樹睇野~123頁都要留意~我去其他網睇野~第二頁已經係3年前post~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

隻大白係咪我koo koo, 唔認得自己個仔...
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

tangpf0809 發表於 23-8-2010 11:28 AM

好多大白
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

tangpf0809 發表於 2010-8-23 11:28

係你呀,唔好意思偷影冇講聲!

tangpf0809 發表於 2010-8-23 11:28

咁都得?!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.