返回列表 發帖

08年買小左好多玩具(再更新一下以前d 玩具在p2)

不停減產,可以儲多d$
不過有d 都係朋友送,自己買都唔會買太貴,覺得值先買

今年整體無咩買過野,以上呢d 加埋隻山口瞄同山口saber 就無啦..........
post 比大家睇下啦

我都有架, 不過我鐘意扭蛋

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 yuki 於 2009-1-5 09:52 發表
我都有架, 不過我鐘意扭蛋

涼宮蛋係一個無底深淵

原帖由 煙花 於 2009-1-5 10:11 發表

涼宮蛋係一個無底深淵

係呀, 真的上引了喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

我都仲意GAR.. 不過一放係HOME 度就好野塵. .所以仲意睇多過擁有

原帖由 yuki 於 2009-1-5 10:16 發表

係呀, 真的上引了喔

所以我都唔敢買,我驚買完會不停買落去

原帖由 迪迪仔 於 2009-1-5 10:45 發表
我都仲意GAR.. 不過一放係HOME 度就好野塵. .所以仲意睇多過擁有

無錯呀

自從養左貓之後, 就無再買玩具, d玩具俾d貓日日晒冷, 推晒落地, 屍橫遍野, 當時心痛到死, 之後唔再買lu..

原帖由 Louis 於 2009-1-5 11:13 發表
自從養左貓之後, 就無再買玩具, d玩具俾d貓日日晒冷, 推晒落地, 屍橫遍野, 當時心痛到死, 之後唔再買lu..

而且你仲做埋 貓咪們既玩具添
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 Louis 於 2009-1-5 11:13 發表

真係好心痛

我都買左d多玩具, 但係蒙面超人多的搵日得閑先影來分享下啦!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2009-1-5 23:28 發表
我都買左d多玩具, 但係蒙面超人多的搵日得閑先影來分享下啦!

反而我唔係咁好

唔我樣樣都好d唶,只係近排迷開蒙面超人!
而由妯到大到迷開transformer你呢?
我叫Jo Joe 祖
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2009-1-6 02:48 發表

估唔到你鍾意矇面超人同埋變形金剛, 真識貨!

原帖由 wolfdog321 於 2009-1-6 02:48 發表

transformer細個果陣好迷,大左就普普通通,我無咩話特別玩d 咩
覺得靚就會想買,以前就成日砌模型,e+就好耐先砌好一隻

老實講牙,我由細到大都係好D男仔玩具多! D咩咩機械咩戰隊我就一睇架啦!我就覺得矇面超人同埋變形金剛超正啦! 但以前果D好好多宜家果D就始終都係差D啦!
唉我前都有好多珍藏架可惜屋企地方唔大, 好多都收埋晒! 宜家都買少好多啦!我都好鍾意砌模型, 但砌左右冇地方FOR佢放右要收埋好冇引架, 所以買少好多啦!
大家都係好玩具之人
我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

我有套可以完全變形既三一萬能俠超合金, 好多年前係東京買返黎, 到依家都唔捨得玩.

A..東京返的一定出品優質!咁右係比著我都唔捨得開啦, 搵日得閑整幅相來睇下啦
我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!