返回列表 發帖
明天一有足夠資源馬上開
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

剛剛出3支軍搶劫, 有90資源回來
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2009-2-18 01:12 發表
剛剛出3支軍搶劫, 有90資源回來

咁過隱....我又想出兵添..

原帖由 三角仙 於 2009-2-17 23:22 發表

咁我應該起禁衛or古羅馬好....?
而家D人好衰,你有兵 佢下次會出更多兵打你

殺你,升英雄,扲分,等你唔洗強大
咁好處當然返轉頭殺你,最好搵個高盧acc,set 用同一部電腦
唔好運資源比自己,狂升陷阱,之後將d 兵走曬入去跳陷阱,有返咁上下先一次過返黎,嚇一嚇佢
羅馬城牆好勁,中期好好利用~~

原帖由 煙花 於 2009-2-18 02:30 發表

殺你,升英雄,扲分,等你唔洗強大
咁好處當然返轉頭殺你,最好搵個高盧acc,set 用同一部電腦
唔好運資源比自己,狂升陷阱,之後將d 兵走曬入去跳陷阱,有返咁上下先一次過返黎,嚇一嚇佢
羅馬城牆好勁, ...

我個分acc係條人.....
蠢左,玩左一個星期先知道開多個ac有著數..

點解??點做?? 分享一下!!

呢個game搞到高俊晚晚唔訓呀~你班死野丫~

大家開身玩係一個幾好o既選擇,不過小心比人告muit,一定要set 返做共用電腦!
同埋用分身運資源比自己果陣,每日最多運一小時o既產量,如果唔係muit就罪成,就會被鎖

當然如果無人告你,你點運都得,但一d 識玩o既人,見你人口突然暴增,多次偵查你都唔見你有兵,佢打你又搶唔到你野
佢就會試下告你muit,所以代管又好,分身又好,記住set 共用電腦先,免得多個機會比人捉~

仲有...以我經驗....買左金幣o既人無咁易比人捉,
如果無買,你試下一運多小小野,就比人捉架啦
當然我唔係叫大家買金,雖然我後期自己有買...(開4個+25%)
呢隻game 好易令人沉迷架

原帖由 CARMEN-LUI 於 2009-2-18 10:43 發表
呢個game搞到高俊晚晚唔訓呀~你班死野丫~

高俊開o左個公會叫人加入喎,其實係佢害我地咋

我根本都唔知佢玩咩~只係知佢晚晚都玩到好夜~

原帖由 CARMEN-LUI 於 2009-2-18 11:39 發表
我根本都唔知佢玩咩~只係知佢晚晚都玩到好夜~

呢D 係男人O既浪漫

今朝9點我15隻棒棒死哂喇
D死人頭趁我訓緊覺先黎郁手

我係見到個共用電腦先靈機一觸開多個ac

carman...唔好話高俊啦...佢開左個公會,而家我地跟佢搵食架喇

原來你班男人晚晚唔訓上網一齊打基~

原帖由 三角仙 於 2009-2-18 11:45 發表
今朝9點我15隻棒棒死哂喇
D死人頭趁我訓緊覺先黎郁手

我係見到個共用電腦先靈機一觸開多個ac

carman...唔好話高俊啦...佢開左個公會,而家我地跟佢搵食架喇

棒棒夜晚出街一定唔係放係度,例如你平時打算訓10個鐘,你咪搵遠D O既人打,來回大約11小時左右果D 咁咪得

棒棒係比英雄升LV O既最好材料黎

原帖由 CARMEN-LUI 於 2009-2-18 11:46 發表
原來你班男人晚晚唔訓上網一齊打基~

我無份架.....

原帖由 煙花 於 2009-2-18 11:50 發表

棒棒夜晚出街一定唔係放係度,例如你平時打算訓10個鐘,你咪搵遠D O既人打,來回大約11小時左右果D 咁咪得

棒棒係比英雄升LV O既最好材料黎

原來有咁既方法...受教受教~
不過死左咁多兵都唔想再玩條人

原帖由 煙花 於 2009-2-18 11:50 發表

我無份架.....

me too

zola你仲未入公會啵~

高俊巳將我加入到佢自己的公會, 是否巳受佢保護呀, 如果有人搶是否可通知佢幫拖

原帖由 三角仙 於 2009-2-18 11:53 發表

原來有咁既方法...受教受教~
不過死左咁多兵都唔想再玩條人

條人係要不斷咁升兵,不斷咁搶,係一個最忙o既國家......
只可以受全職玩家玩......

我搵返以前上防守10大排名果陣張圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊