返回列表 發帖
鸚鵡樹出名靚女多~咁都唔出鏡証明下~我荃灣古天樂都唔怕人話餅印囉~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

點解咁靚女都唔肯出鏡呀?
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

辛苦哂mandy影咁多相 ~
好奇怪~三角仙剪短左頭髮都咁似女仔

mandylead多謝錯人
應該係多謝Mandy......男朋友

ccym近視冇帶眼鏡,所以睇錯

我都見佢男朋友扲住單反機係咁影相~
三角仙其實係似男既女仔黎~ccym無睇錯~因為我都覺

原帖由 三角仙 於 2009-7-27 14:52 發表
mandylead多謝錯人
應該係多謝Mandy......男朋友

ccym近視冇帶眼鏡,所以睇錯

咁...唔戴眼鏡唔只我一個
斯斯文文 幾好呀
By ccym

嘩!

我見到毛毛同mandylead個家姐呀!

原帖由 三角仙 於 2009-7-27 15:17 發表
嘩!

我見到毛毛同mandylead個家姐呀!

邊個邊個
隔離係唔係有個男仔既
By ccym

ccym好八掛呀 好彩唔關我樹~
ccym呀!三角仙同mandy一齊坐呀,仲一齊食野呀 ~

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-7-27 15:45 發表
ccym好八掛呀 好彩唔關我樹~
ccym呀!三角仙同mandy一齊坐呀,仲一齊食野呀 ~

我估岩左
一齊坐 一齊食野
影佢相啦
By ccym

哈哈哈...尾二果張飛鸚哥凸點啊...

隔離個男仔應該係佢家姐既男朋友掛~

mandy唔係同我一齊坐,係坐我對面
kkkk007先至係同我一齊坐

我已經俾人影左相....唔好再影我

原帖由 Jacky 於 2009-7-27 15:53 發表

eeeee
By ccym

原帖由 Jacky 於 2009-7-27 15:53 發表

妳真細心
如果上下場可以一齊玩就好囉,下場好似多啲雀.

原來黃面人係亞sam家姐, 咁鬼靚做咩姐住呢.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

天奴你好衰呀,咁整人

原帖由 天奴 於 2009-7-27 17:15 發表

我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

妳咁靚女, 個個都認得妳啦, 妳遮來仲咩?

我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子