返回列表 發帖
原帖由 Raco 於 2008-7-28 13:49 發表
咁妳都計得幾準, 今早中咗幾次

哈哈~~~今日運程唔係咁好.....
有時都要輸下...咁亞侄仔先會陪我玩.....

咁曉氹人!
難怪他咁鐘意同妳玩呵!!

原帖由 Raco 於 2008-7-28 14:04 發表
咁曉氹人!
難怪他咁鐘意同妳玩呵!!

Shhhhhhh....唔好俾他知.....

HeHe!!
他都在線呵

原帖由 Raco 於 2008-7-28 14:10 發表
HeHe!!
他都在線呵

唔係....嗎...

d 排日日玩"開口中"...發覺愈玩愈大膽...
無論你set既分數几高...几浦就玩完....
見到有d會員d頭贏咗...個頭又輸番....正如我所講..有時
羸粒糖…最後可能輸間廠....

原帖由 Aries 於 2008-7-29 14:40 發表
d 排日日玩"開口中"...發覺愈玩愈大膽...
無論你set既分數几高...几浦就玩完....
見到有d會員d頭贏咗...個頭又輸番....正如我所講..有時
羸粒糖…最後可能輸間廠....

玩玩下又真係會玩上癮喎

真係呀

真係呀

高手都會喊"投降了".......哈哈....

唔好意思, 投降嗰個係大伯, 唔係我個侄 (他叫我澄清)

哈哈~~~~~~我都估到係你.....丫......
Tommy仔咁犀利....點會投降....呢...

妤慘呀! 妤難先儲存積分有400分!
以為有得玩, 一玩就估中啦! 而家積分得0分! 又要再儲存過!
妤慘呀
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

原帖由 Empire 於 2008-7-31 14:02 發表
以為有得玩, 一玩就估中啦! 而家積分得0分! 又要再儲存過!
妤慘呀

講錯咗! 唔係積分, 應該係金錢!
而家金錢得0分! 又要再儲存過!
我有13隻可愛寵物:

原帖由 Empire 於 2008-7-31 14:02 發表
妤慘呀

你依家明我所講既<羸粒糖…最後可能輸間廠...>
努力吧....希望你打敗Raco......

不如姨姨你打敗我好嗎

原帖由 Raco 於 2008-7-31 14:15 發表
不如姨姨你打敗我好嗎

我已經努力緊....丫... 就黎冇命啦.......
喂....恭喜你上咗排行榜第一位~~~分數至高喔.....

多謝晒

原帖由 Empire 於 2008-7-31 14:05 發表

講錯咗! 唔係積分, 應該係金錢!
而家金錢得0分! 又要再儲存過!

明白你既感受 咁你有排先有得玩囉

我明白! 我輸咗間廠啦!
我有13隻可愛寵物: