返回列表 發帖

好好笑的主人+灰鸚+彩鳳

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

好睇!

騎膊馬
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

騎雀馬王真.....哈哈咯...

隻彩鳳好似主席隻貝兒咁跟人~真係好可愛~
玫瑰葵花 ENVY仔

隻灰鸚好快便會識講 get off me
仔仔Mutton (Grey Parrot)
妹妹Jingle (Black capped conure, got kidnapped)
孖寶 (Budgies) - lost

隻細既好得意, 係都要痴埋去人地度.
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

Cozzy, 買隻灰鸚比你d雀騎駁馬
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

Cozzy, 買隻灰鸚比你d雀騎駁馬
BoBoBoBo 發表於 2010-7-3 12:57

灰鸚......
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

灰鸚......
Cozzy 發表於 2010-7-3 13:14

做什嘆息呀!

因為對灰鸚又愛又根law
我係永恆的新手

愛多D灰鸚啦,好好玩,我唔係

愛多D灰鸚啦,好好玩,我唔係
tsw 發表於 2010-7-3 15:12

我怕怕......
我係永恆的新手

我怕怕......
Cozzy 發表於 2010-7-3 16:13

唔怕,有 幫手打氣

因為對灰鸚又愛又根law
Cozzy 發表於 2010-7-3 14:55

恨咩呀?
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

恨佢仲未令我可以原全愛上......
我係永恆的新手

隻灰鸚好快便會識講 get off me
miffy 發表於 2010-7-2 22:34