返回列表 發帖

準備明天去南生圍

本來想今天收工去南生圍
不過沒有搜集好資料(即係點去)
所以等今天回來上網查下點去
甘明天我又做個曬得之人
響應一下樹樹既旅遊版先^^
我有四隻鸚鵡
一隻叫[笨招]...[黑頭]
一隻[招積仔]...[珍達]
一隻[亞帆]...[雞尾]已在彩虹橋
一隻[亞達]...[雞尾]已在彩虹橋

戈度ok多雀仔睇架

好曬架喎~你唔怕咩?
加我做個朋友同交流下養雀雀既心得啦;]
Msn:lovebabylam95@yahoo.com.hk

南生圍......冬天好多時去睇候鳥

但夏天就好少去
ONON

我都等緊冬天架 戈時又係觀鳥比賽
加上到時好多少見既雀都有機會出現

夏天有餵蚊比賽, 到時好多少見既蚊都有機會出現....

夏天有餵蚊比賽, 到時好多少見既蚊都有機會出現....
Louis 發表於 2010-7-6 22:49

hahaha~ 咁熱d蚊都出動咩?

本來想今天收工去南生圍
不過沒有搜集好資料(即係點去)
所以等今天回來上網查下點去
甘明天我又做個曬得之人
響應一下樹樹既旅遊版先^^
paladin 發表於 2010-7-6 20:01

呢排天氣咁晒, 真係要好似你咁有魄力先可以行山

記得飲多d水同做好防晒裝備呀!

哈哈~睇更表原來星期四都係放假,計畫去海洋公園,經過幾日同陽光玩遊戲~我想會變左'紅番'
我有四隻鸚鵡

我今日先去完果到附近既中學做野~
我岩岩星期日去同朋友去完西貢浪茄~
係萬宜東壩行入去~好易行~
果到真係好靚~不過我就真係變左猶長~

我今日先去完果到附近既中學做野~
我岩岩星期日去同朋友去完西貢浪茄~
係萬宜東壩行入去~好易行~
果到真係好靚~不過我就真係變左猶長~
迷你谷爆 發表於 2010-7-7 00:18

唔~唔
我暫時未去過
我會約朋友一齊去水壩影相架
我有四隻鸚鵡

hahaha~ 咁熱d蚊都出動咩?
carolee 發表於 2010-7-6 22:52

越熱多蚊都出動