返回列表 發帖

摸下都唔得

請問,如果我一路咁摸落去會唔會有一日會俾我"r"頭ga??
唔該
http://www.youtube.com/watch?v=OY0ct2EZl_E
由不虞之道,攻其所不戒
msn:ex_plus@sinaman.com
一隻雞尾=戎仔

好得意!

抽佢水...a_a

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

會R到架.......可以試下用第2隻手R佢
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

唔俾野佢食,就咁R佢啄我隻手指添呀
好鬼惡架隻衰仔
由不虞之道,攻其所不戒
一隻雞尾=戎仔

可能你隻手太似機械手, 所以點都唔比你摸呀!
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

sesese 發表於 2010-7-27 01:13

由不虞之道,攻其所不戒
一隻雞尾=戎仔

唔俾野佢食,就咁R佢啄我隻手指添呀
好鬼惡架隻衰仔
千古將材 發表於 2010-7-27 00:50

雞尾係無mud殺傷力的雀........比心機la
我係永恆的新手

sesese 發表於 2010-7-27 01:13

你講得好好笑
我係永恆的新手

但我發覺佢咬我越黎越大力...
由不虞之道,攻其所不戒
一隻雞尾=戎仔

但我發覺佢咬我越黎越大力...
千古將材 發表於 2010-7-27 07:25

先你隻手好似好怕比佢咬到WOW
我係永恆的新手

我平時由得佢咬架,我從來唔縮架,不過哩排越咬越大力,好似越咬越過癮咁...
由不虞之道,攻其所不戒
一隻雞尾=戎仔

我平時由得佢咬架,我從來唔縮架,不過哩排越咬越大力,好似越咬越過癮咁...
千古將材 發表於 2010-7-27 22:07

唔怕la.....
只要佢知道唔可以咬人就得
雞尾真係好溫柔架.....
我係永恆的新手

咁有冇殺人皇雞尾架
由不虞之道,攻其所不戒
一隻雞尾=戎仔

咁有冇殺人皇雞尾架
千古將材 發表於 2010-7-28 01:08

如果有記得留比我wow....
我要做research
我係永恆的新手

好乖...手養大?

17# 40號

唔係,雀街買返黎到而家都3個幾月喇,我都唔知佢幾大,唔知佢係男係女,
唔理佢幾大啦,佢肯跟我黐我就心足喇
由不虞之道,攻其所不戒
一隻雞尾=戎仔

我都想知摸唔摸得

我個隻佢又比摸, 又肯上手癡人

不過摸完佢,比手指佢會咬人, 好似狗咁吠同咬, 但唔痛==

係咪唔鍾意比人摸

我都想知摸唔摸得

我個隻佢又比摸, 又肯上手癡人

不過摸完佢,比手指佢會咬人, 好似狗咁吠同咬, 但唔痛==

係咪唔鍾意比人摸
hearmecry 發表於 2010-7-29 23:49

點降唔得????
比d心機la......
我係永恆的新手