返回列表 發帖

Aussie Aviary

新人第一貼, 因為經過考慮後, 發覺暫時未係時候養鸚鵡住, 所以响e度share住先.

WOW 請問在那裡的?? AUSSIE??
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

d彩鳳好靚呀, 又親近人, 係邊遮來嫁?

對唔住, 真係忍唔住: "痾屎"Aviary.

2# Cozzy

3# carolee

Franklin Park Zoo, Boston

好靚

2# Cozzy

3# carolee

Franklin Park Zoo, Boston
waiwai88 發表於 2010-7-26 23:18

我仲以為我係AUSSIE多年都MISS OUT 左TIM
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

4# Louis

地下都有d嫁...........都驚驚地中伏嫁...

對唔住, 真係忍唔住: "痾屎"Aviary.
Louis 發表於 2010-7-26 23:13

d 澳洲人就叫自己"痾屎" (Aussie),初初聽都好好笑,聽得多就習慣
仲有Aussie Colour 係 Gold & Green, 澳洲 d 醫生都係  "黃綠醫生"
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

d 澳洲人就叫自己"痾屎" (Aussie),初初聽都好好笑,聽得多就習慣
仲有Aussie Colour 係 Gold & Green, 澳洲 d 醫生都係  "黃綠醫生"
BoBoBoBo 發表於 2010-7-27 12:58

係"ooooooozzzzzzzz" ..... dr yellow green真係好多架.....唔想番學同佢講佢就比sick leave 你架la
我係永恆的新手

BoBoBoBo 發表於 2010-7-27 12:58

好命醫生醫死人
黃綠醫生醫好人