返回列表 發帖
不妨試試 愛心無限的好女子,亦是世間難尋,千年難得一見
BoBoBoBo 發表於 2010-8-2 19:58

唔怪得之bobo媽有個好老公~~~

唔怪得之bobo媽有個好老公~~~
layer 發表於 2010-8-2 20:02

請注意~"大家屬於那類形"~bobob爸是10星呀! bobob爸確是好爸爸, but....
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

請注意~"大家屬於那類形"~bobob爸是10星呀! 好爸爸不等同好老公
BoBoBoBo 發表於 2010-8-2 20:06

係好爸爸既,份人都唔差得去邊~~

係好爸爸既,份人都唔差得去邊~~
layer 發表於 2010-8-2 20:08

幫層層揾個好爸爸
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

幫層層揾個好爸爸
BoBoBoBo 發表於 2010-8-2 20:10

好爸難求~

幫層層揾個好爸爸

hahaha~ 贊成!

hahaha~ 贊成!
carolee 發表於 2010-8-2 22:44

幫小吉找個伴~~~~~~~~~~~~

好爸難求~
layer 發表於 2010-8-2 20:13

晤好要求咁高啦,對層層媽好,對層層媽所有仔女好

幫層層揾個好爸爸

Tree branch you a lot of friends, except me
tsw 發表於 2010-8-2 17:20

唔係無 friends....係有好多 fans!
淺灰鸚 =晴晴, 女

幫小吉找個伴~~~~~~~~~~~~
layer 發表於 2010-8-2 23:07

幫小吉找個伴
淺灰鸚 =晴晴, 女

再來...

出面有d野wow...

無咩特別,繼續食...

咦! 有人睇緊我地wow....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女

晤好要求咁高啦,對層層媽好,對層層媽所有仔女好
tsw 發表於 2010-8-3 00:03

有d難度喎~~~~

無難度加油

無難度加油
tsw 發表於 2010-8-4 03:06

咁我搵到話你知~~~

好記得呀!

好得意
ONON

有無睇過呢幾張.....

望住你...

唔望你...

專心地玩...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女

好一致~~~~~

放毒