返回列表 發帖
BOBO 我想問個籠係唔係STAINLESS STEEL?

唔係STAINLESS STEEL 慢性中重金屬毒中。
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

睡了一會, 快樂的時刻又到了.......Daddy 放工啦! 一齊迎接 Daddy....好開心
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

唔係STAINLESS STEEL 慢性中重金屬毒中。
BoBoBoBo 發表於 2010-8-31 13:12

快d買2個stainless steel la.....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

快d買2個stainless steel la.....
Cozzy 發表於 2010-8-31 14:47

碌葛住 stainless steel 籠?
淺灰鸚 =晴晴, 女

碌葛住 stainless steel 籠?
BoBoBoBo 發表於 2010-8-31 15:06

未係wow.....會定一係膠一係stainless steel....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

Daddy個心一定好甜,兩個排排企等Daddy返黎
個房打開門兩個有沒走出廳倒亂呢

Daddy個心一定好甜,兩個排排企等Daddy返黎
個房打開門兩個有沒走出廳倒亂呢
YEEYEE 發表於 2010-8-31 16:26

Daddy 個心當然甜到漏
佢兩個未敢自己行出廳 Daddy 會頻頻出出入入間房,一入房就有野食,所以佢兩個係一齊等食,唔會出呢搞搞震。
淺灰鸚 =晴晴, 女

Daddy 個心當然甜到漏
佢兩個未敢自己行出廳 Daddy 會頻頻出出入入間房,一入房就有野食,所以佢兩個係一齊等食,唔會出呢搞搞震。
BoBoBoBo 發表於 2010-8-31 16:42

梳毛
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女