返回列表 發帖
千其唔好盡信GPS, 我地都係因為個GPS出事

夜d揾番張相先 POST.  不過Carol你单危險好多.
OnOn 發表於 2010-8-7 13:51

我地租過兩架車,第一架個GPS有英文揀,好好多,
第二架就無,咁就比佢玩死左!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

TOP

千其唔好盡信GPS, 我地都係因為個GPS出事

夜d揾番張相先 POST.  不過Carol你单危險好多.
OnOn 發表於 2010-8-7 13:51

代onon post 2 張相

用手挖泥, 其實也是一種體驗

TOP

代onon post 2 張相

用手挖泥, 其實也是一種體 ...
Edward 發表於 2010-8-9 22:57

果然"牙煙",我見要擔遮,
係唔係落左好多日雨?
要掘幾耐先走到??

"盪失路,封路",都唔夠你車轆食泥驚險…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

TOP

果然"牙煙",我見要擔遮,
係唔係落左好多日雨?
要掘幾耐先走到??

"盪失路,封路",都唔夠你車轆食泥驚險…
mmchu 發表於 2010-8-9 23:30

可能唔係好耐, 係緊張時, 總感覺時間特別漫長

TOP

可能唔係好耐, 係緊張時, 總感覺時間特別漫長
Edward 發表於 2010-8-10 13:55

總算有驚無險,呢d就係自由既體驗…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

TOP

返回列表