返回列表 發帖

土耳其坐熱氣球

已經第二次到土耳其, 實在太鍾意這地方, 民風同景物都叫人難忘, 當地男人對東方女仔特別有好感, 成日會有男士話"I'm single. Just waiting my another half like you." 所以全部同行的女性都覺得自己變咗靚女, 哈哈哈!

先分享其中一段片, 奇石區坐熱氣球, 多謝我的死黨同事上鏡做報導員:

http://www.youtube.com/watch?v=wi67O6U6Bt4

稍後再將其他vedio同相放上嚟同大家分享.

正呀!  土耳其係要到的地方,  請再分享多些.
ONON

勁勁勁勁....正

提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

我上次去,在一個山的車程中,經歷夏天及冬天,上一個灣是火猛太陽,跟住一轉灣,睇住d雪追住,跟住連個車窗都俾雪覆蓋住

我上次去,在一個山的車程中,經歷夏天及冬天,上一個灣是火猛太陽,跟住一轉灣,睇住d雪追住,跟住連個車窗都俾雪覆蓋住
wendy2307 發表於 6-8-2010 23:25

咩月份去會見倒?
ONON

好精彩, 謝謝分享!

好多年前都去過土耳其, 真係一個好值得去的地方, 睇完妳d video, 我都認唔住係屋企摷番d相出來重溫

土耳其擁有好獨特的地貌, 建築和風土人情, 伊斯坦堡、奇石林仙境煙窗、棉花堡、以弗所古城、木馬屠城記古城等等, 都是令人畢生難忘非常獨特的好地方

to OnOn,
It was Easter Holiday

wendy2307 發表於 2010-8-6 23:25

我睇postcard知道落雪景色都好靚, 咁凍唔凍? um... 考慮冬天去第三次,  hee hee!

好精彩, 謝謝分享!

好多年前都去過土耳其, 真係一個好值得去的地方, 睇完妳d video, 我都認唔住係屋企摷番d相出來重溫

土耳其擁有好獨特的地貌, 建築和風土人情, 伊斯坦堡、奇石林仙 ...
carolee 發表於 2010-8-7 09:34

絕對同意!!!

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

正呀!  土耳其係要到的地方,  請再分享多些.
OnOn 發表於 2010-8-6 19:55

土瓜灣我都少去~唔好話土耳其~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

土瓜灣我都少去~唔好話土耳其~
風中飛鸚 發表於 7-8-2010 13:00

香港人, 放鬆吓! 錢可以慢慢揾, 但去旅行係好好的經驗, 唔好等到行唔郁, 六七+歲先開始旅遊呀!
ONON

11# ngkare

個山谷好正呀!!

係呢請問你係自由行定跟團?

11# ngkare

個山谷好正呀!!

係呢請問你係自由行定跟團?
clymcm 發表於 2010-8-7 19:04

我係自由行, 聽講跟團就麻麻地.

已經第二次到土耳其, 實在太鍾意這地方, 民風同景物都叫人難忘, 當地男人對東方女仔特別有好感, 成日會有男士話"I'm single. Just waiting my another half like you." 所以全部同行的女性都覺得自己變咗靚女, ...
ngkare 發表於 2010-8-6 19:07

旁述非常好

旁述非常好
Edward 發表於 2010-8-9 10:33

謝謝!!!

請問你覺安全方面有否問題,
(或許我諗多左)

請問你覺安全方面有否問題,
(或許我諗多左)
Edward 發表於 2010-8-9 16:06

sorry, e兩日入camp所以遲咗覆你.
我係自由行, 去咗12日, 行程包括伊斯坦堡, 番紅花城, 奇石區, Selcuk(唔知中文名). 以我個人意見, 比西班牙安全(因我前年在西班牙遇到扒手), 不過當然啦, 人逼地方要好小心, 那邊都有Gypsy搵世界, 同埋我23:00前番到酒店.
我去兩次都唔敢去東部, 因為我怕那邊比較窮同埋亂, 所以冇去到人頭山, 那邊的情況答唔到你.
今次行程同一切booking都係我做ge, 你係唔係有興趣去呀? 我可以比多d有用資料你ga!