返回列表 發帖

雀街的中毒少男~~~~~+雀雀雜影

去相~~~~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

第一張相好恐怖....
粟米 - LB
薄荷 - LB

第一張相好恐怖....
Saiga 發表於 2010-8-8 11:46

你話隻大白定係隻少男
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

第一張相好恐怖....
Saiga 發表於 2010-8-8 11:46

咩意思先
現有
藍頭亞馬遜*1
lovebird*4
塞內*1
雞尾*1

你話隻大白定係隻少男
Cozzy 發表於 2010-8-8 12:01

個少男下巴果隻眼
粟米 - LB
薄荷 - LB

........毒.............

真的好恐怖(眼)

有眼無頭
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

係鬼眼

咩眼呀唔見有眼....

你有冇去探我KOO KOO呀?
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

tangpf0809 發表於 2010-8-11 12:02

有見到~~~~不過唔知佢係koo koo
我係永恆的新手

tangpf0809 發表於 2010-8-11 12:02

寄放係盧伯到果隻?@@
粟米 - LB
薄荷 - LB

盧伯收係鋪頭入面個隻?~
我有偷睇~~

12# 13# 14#
係呀!佢在籠內乖唔乖呀?佢昨日已返左屋企啦!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

12# 13# 14#
tangpf0809 發表於 2010-8-12 09:39

佢好乖又得意同d毛好靚呀
偷睇佢果陣佢仲想同我地玩Tim
粟米 - LB
薄荷 - LB

12# 13# 14#
tangpf0809 發表於 2010-8-12 09:39

佢好乖呀~~
佢都有偷望返我地~~~

你地有擺雀仔係雀街?
我今個禮拜六又去玩下!!