返回列表 發帖

元朗一天

曬雀好地方

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

塊草地玩飛碟正呀!!

仲可以射箭及玩War Game

有咩魚釣a-,-龜!?
放飛好似好玩d wo

哎哋! tsw, 唔記得你話自己叫阿...咩添  好似係..."阿茂"?
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

哎哋! tsw, 唔記得你話自己叫阿...咩添  好似係..."阿茂"?
BoBoBoBo 發表於 2010-8-9 19:56

係呀!不過你好似叫甲乙丁茂欠X喎

Yes!  It is a good place.   We have been there before but we will not consider it because........  they charge $10 per parrot, even love bird.
ONON

佢果度釣魚包唔包杆?
我好鐘意釣魚 ,
$15一個鐘下次可以考慮去下

佢果度釣魚包唔包杆?
我好鐘意釣魚 ,
$15一個鐘下次可以考慮去下
blanche_lam 發表於 2010-8-10 21:56

包杆!但係好似無乜魚,不如先去12月摘士多啤梨!

呢度有d似粉嶺果個香薰園 ,
香薰園有薰衣草田

d荷花好靚呀!   其實$10一隻寵物都ok吖, 咁靚又比帶雀嘅地方唔多呀!

呢度有d似粉嶺果個香薰園 ,
香薰園有薰衣草田
blanche_lam 發表於 2010-8-10 22:04

香薰園好似要收入場費!薰衣草田幾靚,下次去先影相!

包杆!但係好似無乜魚,不如先去12月摘士多啤梨!
tsw 發表於 2010-8-10 22:04

香港的士多啤梨園我去左幾個 ,
其實我建議唔抵去 ,
佢d士多啤梨又細粒又酸又貴
真係唔抵玩

香薰園好似要收入場費!薰衣草田幾靚,下次去先影相!
tsw 發表於 2010-8-10 22:17

係啊 , 唔記得5蚊定10蚊 ,
動物唔收錢 ,
佢有得自己整香薰蠟燭

杜比亞每隻收 10蚊, 大象都係10蚊, per head count

以前唔收

香港的士多啤梨園我去左幾個 ,
其實我建議唔抵去 ,
佢d士多啤梨又細粒又酸又貴
真係唔抵玩
blanche_lam 發表於 2010-8-10 22:19

咁又係 但我要去曬香港所有大大小小既士多啤梨園睇

咁又係 但我要去曬香港所有大大小小既士多啤梨園睇
tsw 發表於 2010-8-10 22:27

工作需要?

工作需要?
blanche_lam 發表於 2010-8-10 22:28

係呀!及所有有機農場

仲可以射箭及玩War Game

tsw 發表於 2010-8-8 21:20

都唔明香港人去到邊都要打麻雀, 出到郊外都要打, 甘去黎做乜? 不如留晌屋企打.

都唔明香港人去到邊都要打麻雀, 出到郊外都要打, 甘去黎做乜? 不如留晌屋企打.
Louis 發表於 2010-8-10 22:37

別有一番風味 ,