返回列表 發帖

普通嘢

曰本

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你去埋日本工幹?咁咪坐過飛機囉!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

在日本可能是普通野,但運到香港就是貴野..........................

嘩! 見到d蜜瓜都流口水 

你去埋日本工幹?咁咪坐過飛機囉!
tangpf0809 發表於 2010-8-19 09:46

係D高級人去,帶咗D普通嘢返黎
我好低級,所以返內地

嘩! 見到d蜜瓜都流口水 
carolee 發表於 2010-8-19 18:43

都無我種D咁新鮮

都無我種D咁新鮮
tsw 發表於 19-8-2010 07:44 PM

幾時收割幾個請大家食
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

幾時收割幾個請大家食
ching924 發表於 2010-8-19 20:08

我自已食

普普通通都去日本公幹?!

都無我種D咁新鮮
tsw 發表於 2010-8-19 19:44

唔信!   比我試吓係咪真係你種嗰d 新鮮 d
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

唔信!   比我試吓係咪真係你種嗰d 新鮮 d
BoBoBoBo 發表於 2010-8-19 20:36

你就想

普普通通都去日本公幹?!
layer 發表於 2010-8-19 20:33

去買D普通嘢
唔帶位日本靚仔俾層層媽真係

去買D普通嘢
tsw 發表於 2010-8-19 20:41

你下次帶10 件8 件普通嘢 比層層媽,佢會開心過你帶件蘿蔔頭比佢
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

蘿蔔頭

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

you join local tour for 蜜瓜?

you join local tour for 蜜瓜?
jennymok 發表於 2010-8-19 21:01

係D高級人去日本公幹

蘿蔔頭

tsw 發表於 2010-8-19 20:59

你屋企真係乜都有 個蘿蔔頭,又幾可愛wow!
淺灰鸚 =晴晴, 女

你屋企真係乜都有 個蘿蔔頭,又幾可愛wow!
BoBoBoBo 發表於 2010-8-19 21:51

層層媽要立即搵相片

去買D普通嘢
tsw 發表於 2010-8-19 20:41

都好喎~~~~

蘿蔔頭

tsw 發表於 2010-8-19 20:59

蘿蔔頭好可愛~~切黎炒菜~~