返回列表 發帖
真係有意義…班小朋友個個鬼咁開心!

我個仔Perry

小朋友睇得好開心

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

樹樹委員

下次有機會都可以預埋我呀~
玫瑰葵花 ENVY仔

忽然諗下~我們有冇機會組織一個義工隊~以鸚鵡為主題~假日去不同慈善團體~表演講解~
例如老人院/孤兒院~瘋人院丫咁~大家有興趣就可以搵人負責安排接洽~(車錢都要自己出)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

忽然諗下~我們有冇機會組織一個義工隊~以鸚鵡為主題~假日去不同慈善團體~表演講解~
例如老人院/孤兒院~瘋人院丫咁~大家有興趣就可以搵人負責安排接洽~(車錢都要自己出)
風中飛鸚 發表於 23-8-2010 11:05 AM

好似動物醫生咁??
我地搞鸚鵡醫生?!
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

楚峄你同你隻太陽好夾呀....................

Thanks....

楚峄你同你隻太陽好夾呀....................
Mr_fran 發表於 2010-8-23 11:17

因為佢經常跟我返工...出出入入...

風中飛鸚 發表於 2010-8-23 11:05

Good idea~
我十卜十卜十卜, 但要令波子keep狀態唔咬人先得wor
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

係有鬍鬚的楚峰姐姐
Edward 發表於 2010-8-22 23:18

美人生鬚楚峰姐姐  
做啲有意義活動,姐姐,哥哥都好啦! ....................................

真係好有意義呀
一屋五雀,兩隻中葵寶寶同一仔
栗額BB,黃頸綠怡,灰鸚Dolly

楚峰搞D變走鸚鵡嘅魔術, 小朋友更高興

可以借Kurt隻塞內加爾做道具, (可放小餐盒內)

楚峰搞D變走鸚鵡嘅魔術, 小朋友更高興

可以借Kurt隻塞內加爾做道具, (可放小餐盒內)
Edward 發表於 2010-8-23 18:33

佢都冇帶雀...A_A

踩單車..服左佢
現有
藍頭亞馬遜*1
lovebird*4
塞內*1
雞尾*1

佢都冇帶雀...A_A
楚峰 發表於 2010-8-23 20:24

佢果日冇帶雀,
係發問環節, 第三條問題, 就有妹妹問: