返回列表 發帖

食左搖頭藥

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tmODufIn1Q4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"><

我有一隻灰鸚叫祥仔、一對雞尾、兩隻雞尾兄妹:(大眼仔,大眼妹)

好搞野呀

成條蛇咁

跳得好好睇呀

又睇唔到啦
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

睇到啦~咁怪雞?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

咩鸚鵡來的

原帖由 波波 於 2008-8-5 01:25 發表
咩鸚鵡來的
環頸囉,我第一隻嘅鸚鵡,講嘢仲超叻,可惜

印度舞??
so matches with music!!

哈哈~~~~撞鬼咩...笑死...佢超攪野...點解佢識咁...丫

原帖由 Aries 於 2008-8-5 08:35 發表
哈哈~~~~撞鬼咩...笑死...佢超攪野...點解佢識咁...丫

我以前飛走個隻一模一樣,仲好有節奏感添

好搞笑, 仲識向後拗再轉個圈
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

完來環頸識講野嘅!講嘢仲超叻
我有一隻灰鸚叫祥仔、一對雞尾、兩隻雞尾兄妹:(大眼仔,大眼妹)

彩鳳都有識講野

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-5 12:17 發表
彩鳳都有識講野

唔係話?打死我都唔信!

野口同學隻米色lo...

真係"百看不厭"~~~每次睇佢咁既樣..都笑死我..
用咩方法教佢呢..我諗住今晚開始教"尖尖"跳...

我以為係亞歷山大 佢太勁啦

原帖由 車輪手 於 2008-8-5 14:34 發表

唔係話?打死我都唔信!

同意飛鸚主席所講,彩鳳都識講野,但未必每隻都識同埋當然無灰鸚講得咁叻啦,可能只係會講一兩句好簡單,因為好多年之我養過幾隻彩鳳都聽過佢地識講野,只係要好留心先聽到佢講咩。
我的寶貝灰鸚叫醒醒

原帖由 車輪手 於 2008-8-5 00:12 發表

你係一路放音樂俾佢聽, 還是一路跟它拍照, 它在搖擺呢

But anyway it's so funny