返回列表 發帖

Let's go shopping

之前去日本, 其實有好大收獲, 因為找到尋遍多時迷你飲品及食品.
品質非常精細...............  原來係擦膠, 點會用呢!

再加上呢個手工同設計都麻麻的貨架, 就可以開始新的訓練.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

買咗之後收埋好耐, 上個月先攞出來玩.  

希望大家喜歡呢條片

ONON

一個字(好!)唔知點講,總之好得意!

好精緻, 顏色鮮艷, 好可愛.
小卡比真係好叻, OnOn 你好有心思.....

一個字(好!)唔知點講,總之好得意!
tsw 發表於 2-11-2010 22:57

謝謝! 佢鍾意亂揀.
ONON

ONON又放毒
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

好精緻, 顏色鮮艷, 好可愛.
小卡比真係好叻, OnOn 你好有心思.....
小雲 發表於 2-11-2010 22:57

多謝你呀!

當日一見倒呢set嘢, 開心到飛起.
ONON

ONON又放毒
YVONNE 發表於 2-11-2010 23:12

好快到出年, 你有quota 喎
ONON

好快到出年, 你有quota 喎
OnOn 發表於 2010-11-2 23:14

街坊話想幫吵吵搵女朋友, 所以個QUOTA......
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

好精彩呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

《品質非常精細...............  原來係擦膠 ... 》
唔係好明,無論好何?好睇,正!

好可愛>w<好勁牙~~
灰色雞尾-肥b,細b~
太陽鸚鵡-Sunny  o(^o^)o

YVONNE 發表於 2-11-2010 23:15

Oh! No.... 又係街坊
ONON

好精彩呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr_fran 發表於 2-11-2010 23:27

Thanks!
ONON

《品質非常精細...............  原來係擦膠 ... 》
唔係好明,無論好何?好睇,正!
sonic 發表於 2-11-2010 23:40

呢D全部都係擦膠, 但望落完全係小朋友玩具.
ONON

呢D全部都係擦膠, 但望落完全係小朋友玩具.
OnOn 發表於 2010-11-2 23:48

睇相好似塑膠(Plastics)唔似橡膠(Rubber)!
日本仔的玩具真係細緻!

哈.... 真係好似我地去買野!
叻!
收銀處:盛惠10粒合成糧+5粒瓜子啦!

YVONNE 發表於 2010-11-2 23:15

吵吵搵女朋友.......唔緊要.....
你加多個QUOTA LA....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

真係勁啊~~~~~

awesome