返回列表 發帖
唉∼又錯過左啦!!
好多d朋友仔好靚仔靚女∼

些些....影得好靚

紅衫隱形人~~~

如果紅衫隱形人批准,就比埋個正面你睇!
BoBoBoBo 發表於 2010-11-22 21:23

我係唔願意出鏡的
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

http://i967.photobucket.com/albums/ae154/ultramanyh2/Emotion_HaStars_Gama/49scream.gif仲有層層呢?
tsw 發表於 2010-11-22 20:23

層層做隠形雀~~在家嘆世界~~

層層做隠形雀~~在家嘆世界~~
layer 發表於 2010-11-23 17:41

隠形..........

我係唔願意出鏡的
Cozzy 發表於 2010-11-23 17:37

紅衫隱人正面~~~refer to #26
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

就係驚大家一齊去天狼星揾我,所以唔到
tsw 發表於 2010-11-23 12:58

灰鸚大合照那幅有14隻,你估你能否同時照料14隻灰鸚?
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

其他鸚鵡族羣有大合照嗎?
淺灰鸚 =晴晴, 女

原來我跟肥雞都上了鏡
kingnkalily 發表於 2010-11-22 22:57

邊張係你同肥雞呀?
淺灰鸚 =晴晴, 女

最後的那張(58.bmp),肥雞遮住了我,
下一次,葵花一族也要影大合照

CAPE 大合照有一隻
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

灰鸚大合照那幅有14隻,你估你能否同時照料14隻灰鸚?
BoBoBoBo 發表於 2010-11-23 21:48

同時照料12隻灰鸚就得,

晴晴,寶寶,就唔好啦!君子不奪人所好

25# BoBoBoBo

這幅相裡有多少個雀主係曾失而復得?我數到,至少4個!
曾走雀的人一見走雀,份外心痛!找到了,要比失雀的主人更開心!
淺灰鸚 =晴晴, 女

25# BoBoBoBo

這幅相裡有多少個雀主係曾失而復得?我數到,至少4個!
曾走雀的人一見走雀,份外心痛!找到了,要比失雀的主人更開心!
BoBoBoBo 發表於 2010-11-26 09:00

你說得完全對....
我係永恆的新手