返回列表 發帖

購買亞加力膠片的地方

有冇師兄知道邊到有比較平的亞加力膠片賣?
ps:我要買大量

旺角金魚街尾兩間

旺角金魚街尾兩間
780708 發表於 2010-11-24 00:32

別開玩笑了...在那兩間買膠片比買金屬片更貴

哈哈我都覺,距老尾我系果度做個行街箱居然收我九百蚊!

780708 發表於 2010-11-24 03:10

我果次行下去睇睇d膠盒...細細個都要一舊水

780708 發表於 2010-11-24 03:10

1最平在"新填地街"近"登打士街及咸美頓街左右~一間叫"萬達膠片"或在附近"大信膠片"是全港最平~

2因為其他旺角膠片店舖~以工程為主~賣料一定好貴~(包括我公司)

3如果買膠片~一定要在我指定果兩間先會平~(萬達膠片隔離果間已經貴好多~)所以必定要到萬達~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

別開玩笑了...在那兩間買膠片比買金屬片更貴
養鳥新丁 發表於 2010-11-24 00:40

唔好睇小亞加力膠片,價錢其實都唔小野,就算平極都有個普,要有心理準備....................

1最平在"新填地街"近"登打士街及咸美頓街左右~一間叫"萬達膠片"或在附近"大信膠片"是全港最平~

2因為其他旺角膠片店舖~以工程為主~賣料一定好貴~(包括我公司)

3如果買膠片~一定要在我指定果兩間先會平~(萬達膠片隔離果間已經貴好多~)所以必定要到萬達~
風中飛鸚 發表於 2010-11-24 12:15

唔該曬飛鸚~
搵下map先..
小弟每次去新填地街果頭都會迷路..
兜圈兜圈兜圈兜圈兜圈..不停兜圈~
反而你叫我走上山..點行都唔會迷路

唔好睇小亞加力膠片,價錢其實都唔小野,就算平極都有個普,要有心理準備....................
cccyan0105 發表於 2010-11-24 12:53

沒問題!

新填地街果頭好多黃色亞加力膠箱唔好行錯

亞賢 發表於 2010-11-24 17:04

我經常上去的啊

我經常上去的啊
養鳥新丁 發表於 2010-11-24 17:21

平過買亞加力膠片

平過買亞加力膠片
bb4321 發表於 2010-11-24 21:41

貴啊~我選的都是高品質的

貴啊~我選的都是高品質的
養鳥新丁 發表於 2010-11-24 22:28

C兄真係識嘆

萬達膠片同大信膠片已經係全港最平~唔需要去第二度搵~是批發價錢~你可以放心去買~
如果都覺得貴~只有放棄~因為已經沒有別的選擇~
(仲有就係原件訂~不過就要自己想辦法開細件囉~)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我經常上去的啊
養鳥新丁 發表於 2010-11-24 17:21

那些膠片店18歲以下唔入得架喎!

亞賢 發表於 2010-11-24 17:04

真係抵死
藍頭亞瑪遜-青BB
灰鸚-豬豬
亞歷山大-亞力 和 長咀
原種雞尾-烏卒卒
珍珠雞尾-花哩碌

萬達膠片同大信膠片已經係全港最平~唔需要去第二度搵~是批發價錢~你可以放心去買~
如果都覺得貴~只有放棄~因為已經沒有別的選擇~
(仲有就係原件訂~不過就要自己想辦法開細件囉~)
風中飛鸚 發表於 2010-11-25 10:45

明白..搵map的意思係搵下係邊..點行..

那些膠片店18歲以下唔入得架喎!
楚峰 發表於 2010-11-25 10:54

18歲以下好多野唔做得..但好多人照做..
包括小弟