返回列表 發帖

七週年會慶 --- 禮品篇

七週年會慶, 本來是有點遺憾, 但總算大團圓結局, 令此次活動可以完滿結束。
多謝大家出席及繼續支持鸚鵡樹。

在此再次多謝當日幫忙的各委員及板主, 送出禮物的各會員,板主, 委員, 主席。
還有淘寶網的小鳥當家, 今次亦贊助了部份禮物。  多謝!

先來個小遊戲, 再來個抽獎, 抽獎由天光抽到天黑.

小遊戲, 多謝支持, 踴躍參與.

去片

得獎隊伍

抽獎啦!

點解呢位小姐咁開心

鸚鵡樹……送出的……三獎!

Lawrence……..送出的……二獎!

主席送出的……..大獎!

謝!
ONON

原來我地中左2 獎. 哈哈,
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

個三獎~~~~~~~~~~好靚啊!
多謝!多謝!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

100x

我都有份, 不過唔係中獎, 代人攞獎都有相影, 開心

5# 寶哥哥
主席,你上台幹什麼?[
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小妹妹灰鸚

我都要講聲"多謝",
個支噴槍,我恨左好耐,終於抽到,
阿媽,你得左啦,yeah!!!!!!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

點解我會中左超難教的 入圈仔加強版
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

Cozzy 發表於 2010-11-27 00:46

掉轉來玩吧!不是入圈仔,讓鸚鵡一粒一粒拆卸!拆骨玩法!

掉轉來玩吧!不是入圈仔,讓鸚鵡一粒一粒拆卸!拆骨玩法!
sonic 發表於 2010-11-27 01:15

拆骨就易好多
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

個玩具玩到愛不釋口
瘦猛猛灰鸚~樂樂

Cozzy 發表於 2010-11-27 00:46

俾V仔及碌生更深層訓練!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

俾V仔及碌生更深層訓練!
BoBoBoBo 發表於 2010-11-27 11:23

無GUM多時間....
依家TRAIN 緊1.8 M 用唔多過1M 的DISTANCE 向下飛到大約1 M LAND 係手.....
我係永恆的新手

1獎品冇分123~全部都係大獎~

2大家參加聚會~唔係志在獎品~都以交流心德同追隻走雀為主~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

個磅真係岩晒我地用
唔洗去買磅喇~~
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

50元一年會費~大家係咪覺得非常值~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

50元一年會費~大家係咪覺得非常值~
風中飛鸚 發表於 27-11-2010 02:16 PM

最值係識到成班會員
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

同學識賣飛機欖

同學識賣飛機欖
風中飛鸚 發表於 27-11-2010 02:22 PM

呢行冇得撈喇~~

你地就好喇,抽到獎,恨死隔離。
雖然抽唔到獎,但果日都玩得好開,兩隻雀都好盡興,回到家就睡。