返回列表 發帖

有線娛樂台[萬千寵愛]

各位:

有線娛樂台[萬千寵愛], 一連十集,  由2010年 12月4日起, 至2011年2月5日, 逢星期六, 晚上9時至10時, 於有線娛樂台播出.

2010年12月18日(星期六), 晚上9時至10時, 在有線娛樂台, 播出[萬千寵愛] 第3集, 主題: 雀林群鸚, 將播出在"822 開心夏日羣鸚聚" 聚會時拍攝之份部內容, 敬請留意.

http://www.tudou.com/programs/view/j-UuBujtlVA/

謝!
ONON

我屋企D寬頻勁慢, 終於窒下窒咁睇到
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

太好剌上網有得睇番~
凱克Nico + 雞尾燒賣

唔該啤梨 , 第3頁嗰條link 已可以睇倒, 唔洗再upload啦!
OnOn 發表於 2010-12-22 22:01

好精彩!

希望下一次聚會能夠有機會參與 ;)

我都上網睇左啦~

哩個節目做得好好~好正面~
玫瑰葵花 ENVY仔

你地個個好上鏡. 平民, 平和, 平意近人
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

65# Amazonshan

嘻嘻 ~~~
我都淨係幫手同佢地玩咋, 不過我個仔要同佢地玩就要小心睇住, 避免有意外啦~~~
你的家人都會慢慢咁發現佢地既可愛之處, 俾d時間佢地啦~~~~

宜加加多一篇 [ Sam哥篇 ] ...
啤梨 發表於 22-12-2010 16:55

唔該啤梨 , 第3頁嗰條link 已可以睇倒, 唔洗再upload啦!
ONON

唔該晒 Edward!

平時只係見到小卡比認真 COOL 爆既一面,
原來"私底下"既佢係咁可愛~ 雖然都係咁有個性
clymcm 發表於 22-12-2010 00:22

多謝你啊
其實小卡比係非常貪玩的
ONON

1這幾天收到更多詢問電話~(成個專家咁款)

2亞sam係我好耐之前既朋友~(我好多朋友已經開始養鸚鵡)
風中飛鸚 發表於 22-12-2010 09:27 PM

係喎主席~~好奇一問隻灰鸚而加去左邊
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

1這幾天收到更多詢問電話~(成個專家咁款)

2亞sam係我好耐之前既朋友~(我好多朋友已經開始養鸚鵡)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

因為是次節目我終於明白到點解主席要keep住光頭look
就係因為方便貝兒企上去
ching924 發表於 2010-12-22 17:31

因為是次節目我終於明白到點解主席要keep住光頭look
就係因為方便貝兒企上去
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

嘻嘻 ~~~
我都淨係幫手同佢地玩咋, 不過我個仔要同佢地玩就要小心睇住, 避免有意外啦~~~
你的家人都會慢慢咁發現佢地既可愛之處, 俾d時間佢地啦~~~~

宜加加多一篇 [ Sam哥篇 ] ...
啤梨 發表於 2010-12-22 16:55

幫手玩

嘻嘻 ~~~

宜加加多一篇 [ Sam哥篇 ], 而 [ onon 篇] 還處理緊呀

64# 啤梨

你好呀 啤梨 !

Sam 係好主人
Edward 發表於 2010-12-22 14:20

原來養金鋼那個電話鋪叔叔就係啊sam...原來是他

Sam 係好主人

68# YEEYEE

我都睇到好感動 有種隔世情緣既感覺 
有咩事好得過遇見到你最愛既人 

睇到啊SAM個PART好感動,真係覺得佢同福兒係一種緣份,分開年幾大家可以再重聚真係好感人~~
瘦猛猛灰鸚~樂樂