返回列表 發帖
岩岩睇完萬千寵愛
佢出下星期ge預告片
見到主席好深情咁鍚左24c一啖
真係好鬼warm ga姐
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

有無人睇過呀?
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

有無人睇過呀?
sesese 發表於 2010-12-20 15:38

我睇左啦,不過我無錄影機,
part1講主席,
part2講onon,
part3講阿sam…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

咁我地聚會時既盛況如何呀?
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

咁我地聚會時既盛況如何呀?
sesese 發表於 2010-12-20 16:28

個度其實唔係影得好多,
只係大包圍咁比人知道有百幾人因為鸚鵡而聚埋一齊,
同埋個度有少少訪問咁,周圍影下咁,
就算唔覺意比人影到上左鏡,
都係眨下眼就過左…

搞錯~ 我地鸚鵡樹聚會盛況空前, 既然帶過就算~ 唉, 無得睇唯有響度口 up up.
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

我已嘗試聯絡睇下可唔可以攞到錄影, 如果有幸攞到我會幫手upload上網
如果最終攞唔到咁我都冇計~
凱克Nico + 雞尾燒賣

搞錯~ 我地鸚鵡樹聚會盛況空前, 既然帶過就算~ 唉, 無得睇唯有響度口 up up.
sesese 發表於 2010-12-20 16:52

都ok啦,都影到好盛況空前,好震撼!

集中咁訪問"奶爸","訓練員"同埋"畫家"…

都ok啦,都影到好盛況空前,好震撼!

集中咁訪問"奶爸","訓練員"同埋"畫家"…
mmchu 發表於 20-12-2010 05:06 PM

仲有訪問瘦猛樂哥哥
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

仲有訪問瘦猛樂哥哥
ching924 發表於 2010-12-20 18:55

瘦猛猛灰鸚~樂樂

最後一part是拍攝一位退休人士,租用數萬尺農場,專心養育數百種稀有珍禽以及幾池觀賞魚.真是人生一樂也!
小妹妹灰鸚

係土豆網揾到D片段

http://www.tudou.com/programs/view/j-UuBujtlVA/
Edward 發表於 2010-12-21 08:01

睇睇先

正啊喂

唔夠時間睇,唯有今晚番黎先睇

我今晚睇

飛鷹情深嘅一面...

唔該晒 Edward!

平時只係見到小卡比認真 COOL 爆既一面,
原來"私底下"既佢係咁可愛~ 雖然都係咁有個性