返回列表 發帖
早幾日前睇到萬千寵愛呢個節目 真係睇到好吸引 之後識黎呢一度 真係太好了 

早幾日前睇到萬千寵愛呢個節目 真係睇到好吸引 之後識黎呢一度 真係太好了 
MandyYung 發表於 2010-12-22 01:30

歡迎~~~~~~~

之前找到的影片是沒有了頭頭幾分鐘, 以下的影片可以補充番

飛鸚篇 :
http://www.tudou.com/programs/view/e5fHHolTmY4/

61# MandyYung

歡迎你呀~~~~~~~

之前找到的影片是沒有了頭頭幾分鐘, 以下的影片可以補充番
http://www.tudou.com/programs/view/e5fHHolTmY4/
啤梨 發表於 2010-12-22 09:07

啤梨姐仲有無多D影片啊?
妳地一家人都咁鍾意鸚鵡.
而我呢一家五口祗有我一個鍾意,真係好善慕妳和飛鸚兄.

我收到好多朋友電話~好多人睇左都覺得好精彩~
我自己睇左覺得好正面~老實講~世界上邊有完美既人丫~每個人都有缺點~
將正面訊息傳出去~令大家都明白~要盡量做個好主人~

如果用分數去評價一個主人~我都唔知可唔可以合格~我只能做到~有水/有食/有玩/其他就做唔到d乜~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我收到好多朋友電話~好多人睇左都覺得好精彩~
我自己睇左覺得好正面~老實講~世界上邊有完美既人丫~每個人都有缺點~
將正面訊息傳出去~令大家都明白~要盡量做個好主人~

如果用分數去評價一個主人~我都唔知可唔可 ...
風中飛鸚 發表於 2010-12-22 11:01

當奴是大佬

睇到啊SAM個PART好感動,真係覺得佢同福兒係一種緣份,分開年幾大家可以再重聚真係好感人~~
瘦猛猛灰鸚~樂樂

68# YEEYEE

我都睇到好感動 有種隔世情緣既感覺 
有咩事好得過遇見到你最愛既人 

Sam 係好主人

Sam 係好主人
Edward 發表於 2010-12-22 14:20

原來養金鋼那個電話鋪叔叔就係啊sam...原來是他

64# 啤梨

你好呀 啤梨 !

65# Amazonshan

嘻嘻 ~~~
我都淨係幫手同佢地玩咋, 不過我個仔要同佢地玩就要小心睇住, 避免有意外啦~~~
你的家人都會慢慢咁發現佢地既可愛之處, 俾d時間佢地啦~~~~

宜加加多一篇 [ Sam哥篇 ], 而 [ onon 篇] 還處理緊呀

嘻嘻 ~~~
我都淨係幫手同佢地玩咋, 不過我個仔要同佢地玩就要小心睇住, 避免有意外啦~~~
你的家人都會慢慢咁發現佢地既可愛之處, 俾d時間佢地啦~~~~

宜加加多一篇 [ Sam哥篇 ] ...
啤梨 發表於 2010-12-22 16:55

幫手玩

因為是次節目我終於明白到點解主席要keep住光頭look
就係因為方便貝兒企上去
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

因為是次節目我終於明白到點解主席要keep住光頭look
就係因為方便貝兒企上去
ching924 發表於 2010-12-22 17:31

1這幾天收到更多詢問電話~(成個專家咁款)

2亞sam係我好耐之前既朋友~(我好多朋友已經開始養鸚鵡)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

1這幾天收到更多詢問電話~(成個專家咁款)

2亞sam係我好耐之前既朋友~(我好多朋友已經開始養鸚鵡)
風中飛鸚 發表於 22-12-2010 09:27 PM

係喎主席~~好奇一問隻灰鸚而加去左邊
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

唔該晒 Edward!

平時只係見到小卡比認真 COOL 爆既一面,
原來"私底下"既佢係咁可愛~ 雖然都係咁有個性
clymcm 發表於 22-12-2010 00:22

多謝你啊
其實小卡比係非常貪玩的
ONON

嘻嘻 ~~~

宜加加多一篇 [ Sam哥篇 ] ...
啤梨 發表於 22-12-2010 16:55

唔該啤梨 , 第3頁嗰條link 已可以睇倒, 唔洗再upload啦!
ONON