返回列表 發帖

TST我又來了

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

見比人推左上來又出下LA

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

又比人推左上來

我係永恆的新手

靚~
不過睇下你仲出得幾多次~

靚~
不過睇下你仲出得幾多次~
真正 發表於 2011-4-9 15:51

真正妹妹你玩野AR,比多張你....
我係永恆的新手

深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

BoBoBoBo 發表於 2011-4-9 23:42

你又玩野
我係永恆的新手

最後一張都幾靚喎~
有我十分之一功力~

最後一張都幾靚喎~
有我十分之一功力~
真正 發表於 2011-4-10 23:51

又玩野AR....好左仲有D貨...已經去到上年用DC果D...你再玩野我又要去影架LA
我係永恆的新手

如果可以用咁既方法控制到你既行為~
咁可能你比碌葛易教喎~
KAKAKAKAKAKKAKAKA~~~
你乖乖地去影吧啦~
影下其他地方比大家睇~你影相好靚呀~

如果可以用咁既方法控制到你既行為~
咁可能你比碌葛易教喎~
KAKAKAKAKAKKAKAKA~~~
你乖乖地去影吧啦~
影下其他地方比大家睇~你影相好靚呀~
真正 發表於 2011-4-11 11:55

你玩野,我唔受你TUM....
我係永恆的新手

咁受唔受我             .                       .                          .    TUM 先~

咁受唔受我             .                       .                          .    TUM 先~

clymcm 發表於 2011-4-12 15:26

比面你
我係永恆的新手

日落正呀 , 念在我係師妹妹 ... 唔爭在比埋面我
整張日出黎呀