返回列表 發帖
如果話個咀同眼晴顏色唔同就話分得出, 毛色? 黑同白? 有乜唔同?
你幅海狗相呢? 遺失了?
BoBoBoBo 發表於 2010-12-28 23:25

海狗

多謝大仙指 出post 原是想將在這次遊學所得跟大家分享, 卻險些"指獅為豹", 誤導群眾
之後出的澳洲大自然post, 有更多須要大仙及各高人指點之處
如果大仙能久不久出post 組團去旅行, 將是樹樹之福
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

多謝大仙指 出post 原是想將在這次遊學所得跟大家分享, 卻險些"指獅為豹", 誤導群眾
之後出的澳洲大自然post, 有更多須要大仙及各高人指點之處
如果大仙能久不久出post ...
BoBoBoBo 發表於 2010-12-29 08:15

大仙

大仙http://i967.photobucket.com/alb ...
tsw 發表於 2010-12-29 18:36

又無人叫你請客!
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

死LA 死LA....我依家個腦成日都ADVANCE AUSTRALIAN FAIR.....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

死LA 死LA....我依家個腦成日都ADVANCE AUSTRALIAN FAIR.....
Cozzy 發表於 2010-12-30 00:46

咁改為Waltzing Matilda 啦!
[youtube]INdjRCNcZj0&feature=related[/youtube]
[youtube]B81afxJcwFw&feature=related[/youtube]
淺灰鸚 =晴晴, 女

咁不如襯過年帶埋女朋友回鄉遊玩下, 順便探下鄉親父老啦!

我都想啊

揸駕pickup四周圍去,一定要去探吓D Aboriginal People

因為一種致命的傳染性癌症,塔斯馬尼亞魔鬼現已瀕是臨滅絕的物種
[youtube]S8GeWvBS-vs&feature=related[/youtube]
淺灰鸚 =晴晴, 女

我都想啊

揸駕pickup四周圍去,一定要去探吓D Aboriginal People
Amazonshan 發表於 2010-12-30 10:13

係UTE 唔係PICK UP
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

好多相呀.....謝謝分享

我覺得野外d玫瑰葵花個樣好惡,有d生人勿近既感覺~
我好難想像豆豆大左,個眼會變成紅紅的....

好精彩呀~~ 多謝分享! d動物超可愛, 草駝個樣真係好傻呀 >w<
仲有勁多pump仔~~ 我都好想去澳洲睇吓阿

57# BoBoBoBo

Galah
Feed together on seeds of grasses and other plants. Cause damage to cultivated crops but also devour seeds of noxious plants
食草的種子和其他植物。.對農作物造成損害,而且還吞食有毒植物的種子 ?
淺灰鸚 =晴晴, 女

超讚

睇晒6頁, 非常精彩, 有機會一定要安此行程去一趟.
post咁多相係要花好多時間同心機, 好多謝你的分享,
太吸引呀!
ONON

係UTE 唔係PICK UP
Cozzy 發表於 2010-12-30 12:32

UTE好有形高身定矮身弋種啊
是不是像我呢架咁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

UTE好有形高身定矮身弋種啊
是不是像我呢架咁
Amazonshan 發表於 2010-12-30 18:42
我係永恆的新手

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8a/2009_FPV_GS_%28FG%29_utility_01.jpg/800px-2009_FPV_GS_%28FG%29_utility_01.jpg
Cozzy 發表於 2010-12-30 18:58

好靚好有形啊!!

有無4wd
我駛慣 jeep穎D車,好似高高在上咁又易睇位!

好靚好有形啊!!

有無4wd
我駛慣 jeep穎D車,好似高高在上咁又易睇位!
Amazonshan 發表於 2010-12-30 19:12

無....仲要2座位,大馬力,尾轆....係澳洲仔心中的跑車
TOPGEAR都有講
0-60 MILE/HOUR IN 5 SEC
我係永恆的新手