返回列表 發帖
妳真係好一返唻就被靚相我地睇

係草泥馬羊駝同 駝馬好相似  llama /alpaca,但草泥馬alpaca的毛比羊
毛仲靚,母草泥馬買到5-6萬銀一隻,駝馬就好平,D南美洲人波利維亞人用來食.

倉鴞

tsw 發表於 2010-12-28 21:55

barn owl 是一級雀, 呢邊都有得買不太貴,牠們在農場穀倉草倉築巢,所以叫barn owl .

死LA 死LA....我依家個腦成日都ADVANCE AUSTRALIAN FAIR.....
Cozzy 發表於 2010-12-30 00:46

我都想啊

揸駕pickup四周圍去,一定要去探吓D Aboriginal People

係UTE 唔係PICK UP
Cozzy 發表於 2010-12-30 12:32

UTE好有形高身定矮身弋種啊
是不是像我呢架咁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8a/2009_FPV_GS_%28FG%29_utility_01.jpg/800px-2009_FPV_GS_%28FG%29_utility_01.jpg
Cozzy 發表於 2010-12-30 18:58

好靚好有形啊!!

有無4wd
我駛慣 jeep穎D車,好似高高在上咁又易睇位!

無....仲要2座位,大馬力,尾轆....係澳洲仔心中的跑車
TOPGEAR都有講
0-60 MILE/HOUR IN 5 SEC
_Zh9S30VjYE&feature=related
Cozzy 發表於 2010-12-30 20:00

你好常睇Topgear架?
咁大cc 真係要帶埋個電油缸.
以前有架Ford 車cosworth engine2.9v6.24v,一星期一仟文電油為現在要二仟.
昨晚入滿架Pick up耍一仟文,呢邊私家車可以用油渣,香港吾彼用.

唔係成日睇只係上次睇佢試UTE。。。。。
香港係可以用油渣的問題係佢用美國加洲的EMISSION STANDARD
VW已經有油渣私家車係香港出到街。。。。。
Cozzy 發表於 2010-12-30 20:33

幾年前有個香港人入口一架vw jeep油渣,運輸署要佢封後面窗玻璃和坐位.

120# Cozzy

跑車? 算把啦!
Suberb/ Town 只能行50km/hr, School Day 要行 40km/hr, Sydney 仲嚴, 又多speed cameras, 又多捉超速 (80km/hr 轉 50km/hr, 中間最容易中招!), 行60 knm/hr 的地方行到70 km/hr  ...
BoBoBoBo 發表於 2010-12-30 20:59

我在motorway都係駛60-70咪.

我上次係 tasmania HIGHWAY AT LEAST 150卅160
Cozzy 發表於 2010-12-30 21:11

以前後生車我最高去到110英里,電單車80喳

我上次係 tasmania HIGHWAY AT LEAST 150卅160
Cozzy 發表於 2010-12-30 21:11

cozzy Germany Autobahn motorway (No Speed Limit) 合識你!!!

110英里 (km?) 年輕都咁慢? 以前我見車過車, e家見車讓車   
Sydney 捉得緊, 都只因P 仔出事太多
BoBoBoBo 發表於 2010-12-30 21:21

係180km

少年人~~~~個個都唔識個"死"字點寫!
BoBoBoBo 發表於 2010-12-30 22:06

係Motorway吾多覺架.

所以我現在好多時用sat nav如果一超就報我知