返回列表 發帖

睇下你有幾多歲命?

我有81

我有90歲

我......93

87歲...嗚....我唔想咁早死..

我最短命呀! 得64歲咋,
仲有40年就要死5啦,,好可憐呀
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-15 18:21 發表

我有89歲 命, 我一直都覺得自己短命, 唔過40就死啦! 我借49俾你啦
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

我有82 冇病冇痛就好呀!
我有一隻灰鸚叫祥仔、一對雞尾、兩隻雞尾兄妹:(大眼仔,大眼妹)

I have 81 years
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

喂,你又黎作野
64-40=24
唔好玩野喎兄弟

我仲短命得62歲咋,不過計起上嚟我仲有40年,我而家剛22........對

92 92 92 92

挽下姐=]唔洗咁認真
雖然我有98歲命

我有91歲!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

個個都超過90歲.
不過D答案都唔知上面定下面先真,好似答案是上,問題是下咁,(得就係答上面啦)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-16 14:05 發表
個個都超過90歲.
不過D答案都唔知上面定下面先真,好似答案是上,問題是下咁,(得就係答上面啦)

你睇番遊戲入面問D問題, 其實大約就是根據答題者生活習慣去評估此君大約可活多久, 所以如果作息健康一點, 自然長命一點囉.....

我有108歲, 搞錯, 要咁長命做乜?最緊要健康、開心!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 tangpf0809 於 2008-8-20 16:11 發表
我有108歲, 搞錯, 要咁長命做乜?最緊要健康、開心!

你發達囉-3-
幫下你隻鸚鵡睇下幾多歲命!
話唔定佢長命過你

我老公得84歲咋 , 我有108歲, 咁我仲有廿幾年點捱呀!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/