返回列表 發帖
還有BoBoBoBo呢
Amazonshan 發表於 2011-3-19 08:48

女性一般都無咁早起身

女性一般都無咁早起身
養鳥新丁 發表於 2011-3-19 08:49

點解呢???

點解呢???
tsw 發表於 2011-3-19 08:51

唔夠訓皮膚會唔好....仲係星期六添~
唔洗返工的話更加訓餐飽.....大仙幾可會見到會有女性一早彈起身?
(要煮早餐..打點屋企既老婆/老婆婆級除外)

新丁因住彼女仕們圍攻

新丁因住彼女仕們圍攻
Amazonshan 發表於 2011-3-19 09:10

當我無講過

當我無講過
養鳥新丁 發表於 2011-3-19 09:11

新丁你真係作死  d 女性晨咁早起身就要即刻去照顧一家大細, 只能夠看一眼電腦見三人組又開始吹水自己唔得閒玩埋一份已經好唔開心, 仲俾你咁解法....
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

唔夠訓皮膚會唔好....仲係星期六添~
唔洗返工的話更加訓餐飽.....大仙幾可會見到會有女性一早彈起身?
(要煮早餐..打點屋企既老婆/老婆婆級除外)
養鳥新丁 發表於 2011-3-19 08:58

會煮早餐嘅女性便到有........

點解我無架

Amazonshan兄.... 你會唔會繼續keep住update 呢個帖啊???

因為我實在喜歡折衷.... 哈哈...

另外.... 你係咪唔係香港架????

Amazonshan兄.... 你會唔會繼續keep住update 呢個帖啊???

因為我實在喜歡折衷.... 哈哈...

另外.... 你係咪唔係香港架????
zcc411 發表於 2011-3-21 22:55

Hi Zcc411,
我是在外國,
會update,有折衷生蛋和BB出世就會update,昨晚等佢生第二隻蛋等到4am都冇,等一陣返工前在去睇吓!

Hi Zcc411,
我是在外國,
會update,有折衷生蛋和BB出世就會update,昨晚等佢生第二隻蛋等到4am都冇,等一陣返工前在去睇吓!
Amazonshan 發表於 2011-3-21 23:53

還未有?!!?

會煮早餐嘅女性便到有........

點解我無架
tsw 發表於 2011-3-19 14:39

你屋企咪有一個囉

新丁你真係作死  d 女性晨咁早起身就要即刻去照顧一家大細, 只能夠看一眼電腦見三人組又開始吹水自己唔得閒玩埋一份已經好唔開心, 仲俾你咁解法....
BoBoBoBo 發表於 2011-3-19 14:14

還未有?!!?
養鳥新丁 發表於 2011-3-21 23:55

今朝4am巳將隻公分隔佐!

今朝4am巳將隻公分隔佐!
Amazonshan 發表於 2011-3-22 00:01

雀媽唔會整爛粒蛋架可?

過了預產期仍未肯生, 仲可以等多幾多天? 要催生麼?
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

A shan......
淺灰鸚 =晴晴, 女

A shan......
BoBoBoBo 發表於 2011-3-22 20:52

Amazonshan 發表於 2011-3-22 20:56

你隻鸚鵡, 過了預產期仍未肯生, 仲可以等多幾多天? 要催生麼?
淺灰鸚 =晴晴, 女

你隻鸚鵡, 過了預產期仍未肯生, 仲可以等多幾多天? 要催生麼?
BoBoBoBo 發表於 2011-3-22 20:56

今次應該生一隻,比佢嚇死以為是難產

今次應該生一隻,比佢嚇死以為是難產
Amazonshan 發表於 2011-3-22 21:01

你唔係話佢個肚仲有d 野咩?
淺灰鸚 =晴晴, 女