返回列表 發帖
慢慢地...每天甩少少,唔覺唔覺....
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:42

救命......其實唔止少少...甩得都好多下

慢慢地...每天甩少少,唔覺唔覺....
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:42

一個人平均每日甩九十幾條頭髮

一個人平均每日甩九十幾條頭髮

Amazonshan 發表於 2011-3-25 08:45

新丁唔睡覺, 身體長期在透支, 好快半禿...
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:48

變老人精

BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:48

我唔要做禿鷹啊

變老人精
Amazonshan 發表於 2011-3-25 08:50

變到好似生caner咁..

我死都唔要做光頭仔
養鳥新丁 發表於 2011-3-25 08:42

新丁廿數末夠做M額仔~真係比死更難受...
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

新丁數末夠做M額仔~其係比死更難受...
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:52

我寧願剃光佢...去少林寺出家

變到好似生caner咁..
養鳥新丁 發表於 2011-3-25 08:52

生cancer 脫髮都有機會再生髮, 肝腎壞了, 就無機會喇!
淺灰鸚 =晴晴, 女

我寧願剃光佢...去少林寺出家
養鳥新丁 發表於 2011-3-25 08:54

少林寺唔收呢?
淺灰鸚 =晴晴, 女

生cancer 脫髮都有機會再生髮, 肝腎壞了, 就無機會喇!
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:54

.........咁...

少林寺唔收呢?
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 08:55

隱居深山...餓時採野果吃...渴時取溪水飲..
與馬騮野豬作伴...

解救方法 ~~~由今日開始, 晚上11 時前睡覺 , 可以不藥而癒...
淺灰鸚 =晴晴, 女

解救方法 ~~~由今日開始, 晚上11 時前睡覺 , 可以不藥而癒...
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 09:00

睡不著啊.....生理時鐘習慣了

睡不著啊.....生理時鐘習慣了
養鳥新丁 發表於 2011-3-25 09:00

早睡早起, 生理時鐘會慢慢習慣, 就好似鸚鵡轉糧一樣, 想像鸚鵡長期食瓜子, 身體狀況跟你長期缺乏睡眠, 完全無分別, 明未?
淺灰鸚 =晴晴, 女

早睡早起, 生理時鐘會慢慢習慣, 就好似鸚鵡轉糧一樣, 想像鸚鵡長期食瓜子, 身體狀況跟你長期缺乏睡眠, 完全無分別, 明未?
BoBoBoBo 發表於 2011-3-25 09:05

呢個比喻好正

amazon大你又返黎啦

amazon大你又返黎啦
養鳥新丁 發表於 2011-3-25 17:56

你有冇訓過覺?

你有冇訓過覺?
Amazonshan 發表於 2011-3-25 18:02

not yet...
仲有野搞緊

not yet...
仲有野搞緊
養鳥新丁 發表於 2011-3-25 18:09

你吾怕變光頭仔