返回列表 發帖

剛剛又買了兩個3層高繁殖鸚鵡籠,買籠都買窮囉!!

Amazonshan 發表於 2011-1-31 19:00

中咗鸚鵡毒!

兩座3層丁屋                                      

鸚鵡都要住村屋
Amazonshan 發表於 2011-1-31 20:02

還有幾座呢D豪宅!

Amazonshan 發表於 2011-1-31 20:24

中毒太深

有特效藥可除百毒
Amazonshan 發表於 2011-1-31 20:40

特效藥雀屎

我真係用d雀屎做花肥架
Amazonshan 發表於 2011-1-31 20:47

你間係大...........................大木屋。

咁早Amazonshan

早晨呀tsw兄,我每晚要等到12pm磅隻鸚鵡蛋!
Amazonshan 發表於 2011-2-2 07:03

要12pm至磅

你是否由今日開始放新年假?
Amazonshan 發表於 2011-2-2 07:14

請咗1日假,明日開始放新年假,年初五返工。

祝Amazon兄你身體健康~財源滾滾來~
雀蛋愈孵愈有...鸚鵡愈養愈多~事事順利
養鳥新丁 發表於 2011-2-4 05:32

祝新丁身體健康~財源滾滾來~

蝦仔愈養愈多,愈生愈靚!學業進步!

早晨!

祝Amazon兄你身體健康~財源滾滾來~ 鸚鵡滿屋~事事如意~心想事成

我地三人組又齊人了...
養鳥新丁 發表於 2011-2-4 06:53

三人組加carmen妹妹仲正。

thank you~
學業進步改成一嗚驚人會好d
養鳥新丁 發表於 2011-2-4 06:53

再祝新丁---朋友知心~愛人同心~擁著健康~揣著幸福~攜著快樂~摟著溫馨~帶著甜蜜~牽著財運

祝BoBo妺妺--連生貴子~丁財兩旺~多子多孫

少女殺手就話姐....叔叔殺手
養鳥新丁 發表於 2011-2-4 07:24

叔叔幫你開路,等新丁做理想美男子、 英俊美男子,少女殺手!

"祝BoBo妺妺對灰鸚--連生貴子~丁財兩旺~多子多孫"好d!  不過要等多幾年!

我都祝你種瓜得瓜, 種豆得豆, 事事順意, 心想事成, 財源廣進, 身體健康, 兒孫滿堂
BoBoBoBo 發表於 2011-2-4 07:31

多謝!今年大家都會,挨金似金,挨玉似玉。

何止頭條新聞......我要全世界都識我...
(ps:當然唔係因為負面事件)
養鳥新丁 發表於 2011-2-4 07:26

失敗為成功之母,做任何事應該要有持之以恆的毅力,這樣成功之路就近在眼前了。不要輕易放棄,人有無限的潛能,遇到挫折勿退縮;不禁一番寒徹骨,焉得梅花撲鼻香。

前往偉大的顛峰之路,必定崎嶇。 [賽尼嘉]

人生成功的秘訣是,當機會來到時,立刻抓住它。[班傑明•戴瑞斯李]

不停的專心工作,就會成功。 [查理斯•修瓦夫]