返回列表 發帖

313 BBQ (相多)

小弟今次第一次出席樹樹活動,感覺不錯
跟很多雀友交流了心得,可惜都是沒有問對方名字
今日可以同好多唔同種類既雀玩,真係好幸福
最衰就係自己果對仲未玩得
不過今日都幫佢地沖左個靚涼
小弟攝影技術一般,請勿見怪

去相!

粟米 - LB
薄荷 - LB

主人唔願意上鏡
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我個仔都唔係好肥姐!
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

一次生,兩次熟,
個個都係咁…

BTW,多謝分享!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

Angry Bird!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

邊個係你丫~?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我個仔都唔係好肥姐!
ching924 發表於 2011-3-13 22:29

實物真係唔肥
粟米 - LB
薄荷 - LB

Angry Bird!
sonic 發表於 2011-3-13 22:42

個樣真係好搞笑
粟米 - LB
薄荷 - LB

邊個係你丫~?
風中飛鸚 發表於 2011-3-13 22:51

有我份果d相唔係我部機到
粟米 - LB
薄荷 - LB

Angry Bird!
sonic 發表於 13-3-2011 22:42

真係好 angry   
ONON

好相

實物真係唔肥
Saiga 發表於 13-3-2011 11:04 PM

假象黎架姐
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

折仔問﹕  嘩﹗你做咩搞成咁呀?﹗?
折囡答﹕你咪又係一樣

good.............................

哇﹗你d相好得意呀﹗好似每一隻都有表情咁﹗
第五張隻玫瑰好似「老憎入定」咁。
豆豆果幾張影到佢個狂態~(不過而家先發現佢隻翼,原來比我爸爸偷偷地剪到咁肉酸﹗面頭都睇唔出既﹗)
灰鸚真係影到好似一隻鷹﹗
尾四果張個樣為食到爆,好似講緊:「喂﹗我食緊野喎﹗你唔好過黎﹗」

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198204_10150112450168027_702668026_6607187_3701545_n.jpg
主人唔願意上鏡
Cozzy 發表於 2011-3-13 22:11

0靚仔,搞事下﹖

謝謝你幫envy映左張訓覺相(第5張)~~~~
玫瑰葵花 ENVY仔