返回列表 發帖
真係好靚啊....

nice pix

提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

14# carolee

第一張係綠X斑鳩
第6張係銀耳相思

灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

非常正........... 好
ONON

Carol 你為我地女子組爭光不少~
clymcm 發表於 2011-3-30 22:37

妳太跨獎了, 攪到我飄飄然tim!

謝謝大家稱讚和鼓勵, 希望下次能夠再影好d

小明婆婆,d相好靚好靚靚靚呀………
張展翅葵花我最最最鐘意

carol 下次去melbourne 影...
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

19# clymcm

會唔會女子組既攝影代表其實來來去去都係得一人呢﹖
carol你果次幫我同豆豆映既相,係我呢生人最靚架喇~
如果我後生多幾年,我一定拎去post係yahoo有緣人~

19# clymcm

真正 發表於 2011-4-10 23:54

呢度女子組比男子組多人,女子組仲好認真TIM
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

carol 下次去melbourne 影...
Cozzy 發表於 2011-4-10 10:26

我都好想~

19# clymcm

真正 發表於 2011-4-10 23:54

妳喜歡我幫妳拍的照片, 真令我十分高興, 下次活動再幫妳同豆豆影多D

不過妳咁靚女, 而家去參加yahoo有緣人都桌桌有餘

呢度女子組比男子組多人,女子組仲好認真TIM
Cozzy 發表於 2011-4-11 00:05

應該唔係掛?

37# carolee
唔好亂講~
我驚會真係比果D姓CO名屎果D人會玩野放上有緣人~
到時做左明星就唔好啦~
KAKAKAKAKAKA~~~~~~~(講笑)

你話架~下次同我同豆豆唔影夠十GB相唔比你去做野呀~

39# 真正
你玩野....下次唔影妳.........
.....
......
......
隻雀.....
影你,之後係各大攝影FORUM出相.......
我係永恆的新手