返回列表 發帖
樓主 ~ 何解你post出來的雀相, 會在 uwants 問價出售,
是你post出或是被人盜用呢?
想攪清楚, 請你說明 或致電給我 ( tel90220909 )

Ths
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

十成被人盜用!

樓主要隔離養,不要與雀B在一起,看嘴巴有不正常,可能有病.
小妹妹灰鸚

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

你都幾大嫌疑BO, 呢頭係樹樹話冇賣雀12:32 AM, 個頭係U-WANTS 12:34 AM將個標題更改

樓主不妨打去愛協, 警署或者漁護署問問可以點處理丫, 之前有一次有機會替失雀尋回主人, 但處理手法出現小小問題, 結果好事不成
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

希望隻灰鸚可以早日與主人重逢

執到雀據為己有/出售出利...
生仔會無XX架喎.....
成世無運行.....樓主~uwants果個真係唔係你?

唔該小心字眼~呢個網好多細路睇~所以我改左你少少野~希望原諒
CARMEN-LUI

如果隻鸚鵡是我那隻我會給重酬,謝謝幫忙。

唔係瓜

如果你拾獲這隻鸚鵡是我那隻,我會出*重酬*領回.謝謝.

樓主唔知仲會唔會出現呢。。。。

睇來要人肉找尋灰雀下落囉 。。。。
養動物前..停一停..諗一諗

CKNg 發表於 2011-4-1 10:51

樓主~聽到嗎

已E-mail給你收到嗎?
可否致電給我tel:6768-4707.我姓(吳)

已E-mail給你收到嗎?
可否致電給我tel:6768-4707.我姓(吳)
CKNg 發表於 2011-4-1 11:04

師兄不如多講一下你隻灰鸚既資料....
po d相出黎...等大家幫手

咁嘅事都做得出, 隻灰鸚好快咬爆你!
灰鸚 - 寶寶
玫瑰 - 貝貝
細葵 - 咕咕

收到,不過唔係你果個號碼
leung729 發表於 2011-4-1 00:27

樓主已經回覆左~唔係洪水橋飛走果隻~

CKNg 發表於 2011-4-1 10:51

樓主已經回覆你,不是你飛走那一隻