返回列表 發帖
有必要時報警la

我同BF都搵到就暈.....要食少少野補充體力, 再搵過!
TSW再電聯!!! MY PHONE! 9107-6410

我MOTHER就接力搵....

加油呀!!唔好放棄呀

小心自己身體, 帶電筒落去,係發現雀D樹附近搵吓,小心D!

加油一定找到的........加油!
家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

見到千萬唔好立即促,因為雀烏會受驚,要用佢喜歡食物忍佢!

佢頭先係3層樓高的樹, 點叫佢都冇反應! 又唔望落黎! 都唔知點先可以令佢看見食物!

佢頭先係3層樓高的樹, 點叫佢都冇反應! 又唔望落黎! 都唔知點先可以令佢看見食物!
chuiyee0307 發表於 2011-4-3 18:52

有必要時報警幫手啦!夜D雀真係會(發鵎盲)到時會容易捉!

我宜家由聯和嘘行過黎。T:97106952
tsw 發表於 2011-4-3 15:58

next time don't play this...
i call the number 100 time more...
97106952....no people use...
than i call
9710695x (try (x) all number)
can't found you...
than...i call
971096xx.....(can't found you)
97109xxx
all can't found you
now i am very  

next time don't play this...
i call the number 100 time more...
97106952....no people use...
than i call
9710695x (try (x) all number)
can't found you...
971096xx. ...
養鳥新丁 發表於 2011-4-3 19:09

見到走雀心都實咗,打咗個電話號碼就走,都無睇清楚,就行去天平村!

CHECK 一 CHECK 日出時間...
日出之前半個鍾去搵,搵到日出....
唔好放棄,加油
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

加油呀!早日搵返!
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

努力呀!希望在人間!

CHECK 一 CHECK 日出時間...
日出之前半個鍾去搵,搵到日出....
唔好放棄,加油
Cozzy 發表於 2011-4-3 19:18

COZZY, 我見到LUX到叫唔到佢番落黎, 覺得好冇鬼用.....
明日再搵過!

COZZY, 我見到LUX到叫唔到佢番落黎, 覺得好冇鬼用.....
明日再搵過!
chuiyee0307 發表於 2011-4-3 21:36

don't give up

明日再搵過!
chuiyee0307 發表於 2011-4-3 21:36

努力呀!我完全幫你唔到

有冇帶埋你D雞尾去忍佢落唻呀?

祝早日搵番
加油呀~!!!!!!!!!!!!
玫瑰葵花 ENVY仔

Don ,t give up, add oil