返回列表 發帖

奇鸚片…

無得去…

[youtube]56X8r8-r7mM[/youtube]
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

1:30個女仔大嗌:「好痕呀!」
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

請問中間個靚女叫咩名呀? 佢話佢有養灰鸚架, 但隻灰鸚唔係咁跟佢~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

陳蕊蕊 (柑桔)
凱克Nico + 雞尾燒賣

陳蕊蕊 (柑桔)
J-son 發表於 2011-4-6 01:29

早知我就放隻v仔飛過出la
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

乜原來有咁多靚女來睇?我見到個靚女有事業線, 又露背入場睇戲, 見到佢都“鄧”佢凍
我的鸚鵡叫做Koo Koo

乜原來有咁多靚女來睇?我見到個靚女有事業線, 又露背入場睇戲, 見到佢都“鄧”佢凍
燉雪梨 發表於 6-4-2011 11:20 AM

http://hk.dv.nextmedia.com/template/dv_channel/index.php?fuseaction=dv15.player&mode=section&id=462&range=d&dv_iss=20110406&sort=view&iss_id=20110406&sec_id=462&art_id=15141121&av_id=15142251&page=4
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

好彩佢地搶唔倒我地D鸚鵡鏡姐

個兩隻鸚鵡係邊個架??

性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

唔知佢地叫咩名?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=245848
BoBoBoBo 發表於 2011-4-6 17:19

有郭秀雲呀…
我記得佢養鸚鵡架!

都唔明請埋咁多"奀星"去做乜,
有d行出黎得罪都要講句︰你係artist???我唔認得你lor…

最尾果個係咪3級片演員? 好醜惡

鬼揞眼, 我唔見有蔡惠敏同郭秀雲
藍頭亞瑪遜-青BB
灰鸚-豬豬
亞歷山大-亞力 和 長咀
原種雞尾-烏卒卒
珍珠雞尾-花哩碌

睇左6 份報紙, 只見明報和星島有丁咁大個報導, 只係蔡惠敏(大大個胸那位)和農夫兩張相, 一段講蔡惠敏有3-4 位男士在追求未揀定, 一段講C君曾經俾隻蟑螂飛入口, 無其他任何關於套片的報導.
淺灰鸚 =晴晴, 女

carolee 發表於 2011-4-6 19:17

算啦
笑貧不笑娼ma....
我極後悔借左發仔比(牠)..出風頭
污辱左發仔
為左保償發仔心靈上及聲明上既損失
我會比足一星期提子發仔食

17# gameijk

邊隻係發仔呀﹖

carolee 發表於 2011-4-6 19:17

Like~
凱克Nico + 雞尾燒賣

算啦
笑貧不笑娼ma....
我極後悔借左發仔比(牠)..出風頭
污辱左發仔
為左保償發仔心靈上及聲明上既損失
我會比足一星期提子發仔食
gameijk 發表於 2011-4-6 21:28

根據我細佬轉述,街坊你話︰

"發仔由一級雀變左做三級雀!!"

我聽完之後……笑左