返回列表 發帖

奇鸚嘉年華~相片

個件衫好靚呀!!!

多謝'小明外婆',拍攝得各會員人雀合拍,表情十足.非常清晰.

ctlau
小妹妹灰鸚

喺你同Frank中間嗰兩個女仔叫乜水??

左邊係李蘊@@

喺你同Frank中間嗰兩個女仔叫乜水??
cheerios 發表於 2011-4-7 00:46

兩個我都唔識呀! 不過見佢兩個幾靚女,人影我又影唔好執輸

兩個我都唔識呀! 不過見佢兩個幾靚女,人影我又影唔好執輸
carolee 發表於 2011-4-7 10:42

黑衫個個係"李蘊",另外一個…sorrrrrrry...真係唔知!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

黑衫個個係"李蘊",另外一個…sorrrrrrry...真係唔知!
mmchu 發表於 2011-4-7 10:47

e-cup baby.

e-cup baby.
gameijk 發表於 2011-4-7 12:07

真係......?
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

真係......?
Cozzy 發表於 2011-4-7 19:22

信佢啦,街坊手動對焦開, 對眼測試啲立體嘅野同測距都好準, 佢話有e cup,就一定有e cup!

信佢啦,街坊手動對焦開, 對眼測試啲立體嘅野同測距都好準, 佢話有e cup,就一定有e cup!
cheerios 發表於 2011-4-7 19:30

我唔係唔信 E CUP 係唔信BABY
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

咪許冠傑帯入行,演唱會請做嘉賓果個妹妹仔李蘊

小明婆婆d相真讚!尤其街坊果張……

件T咁靚係咪集體訂架?仲有無得買????好想要

越影越靚~
凱克Nico + 雞尾燒賣

ed先叫做相丫~清清楚楚~人就人~雀就雀~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

咪許冠傑帯入行,演唱會請做嘉賓果個妹妹仔李蘊

小明婆婆d相真讚!尤其街坊果張……

件T咁靚係咪集體訂架?仲有無得買????好想要
gilgil 發表於 2011-4-7 20:10

我好鍾意小明婆婆E個名

件T係天才藝術家SAM畫嫁

越影越靚~
J-son 發表於 2011-4-8 02:08

謝謝你讚賞呀!