返回列表 發帖
,,,,,,
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

最後全家福大合照
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

nice photos
maybe they(fat eagle and sam) are still eating and playing
not yet coming back ar

真係幾好玩喎...
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

返到屋企啦~如高慶認識幾位新朋友,
有養鸚鵡唔小得過歡樂鳥場既張先生兩父子,
有擦新奧運最快"訓著教"紀錄7秒63.既亞佳,(仲當眾表演)旅遊巴調一個頭已經有鼻寒聲既新香港紀錄
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

咁快就有相睇,厲害。今次行程最開心就係認識一班新的雀友,玩得夠盡興

順手牽鸚.....

嘩!好多靓相,好多靚雀,重見到陳生,個雀場好大,可惜遲咗報名,冇得去,唯有睇相.好多謝你們影的靚相分享.

你地就好啦, 玩得好開心牙! d相影得好好 下次有機一定去
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 芳姨 於 2008-8-25 00:54 發表
嘩!好多靓相,好多靚雀,重見到陳生,個雀場好大,可惜遲咗報名,冇得去,唯有睇相.好多謝你們影的靚相分享.

係我錯,唔好怪我,請原諒我丫,因為天氣關係,我以為會取消,所以冇通知你是可以成行,到臨時知道大家不怕風雨時,已經忘記再通知你,
不次飲茶我請,(你入去)
本來23號上是100%應該取消,但大家雀友實在興致太勃勃,大家興致一勃起就不能收,全都讚成風雨不改,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

真係好開心呀,可惜阿仔要比賽去唔到

原帖由 波波 於 2008-8-25 00:54 發表
順手牽鸚.....

你的思想搵次正面d得嗎,

飛鷹主席,不好意思,不是你的错.是我太遲诀定想去,千错萬错都是我错,下次入大埔我請飮茶.

onon又剛剛去了外國,所以才有誤會.星期日我見到大家時,我問onon那一個是芳姨,想見一見他,onon先答我,芳姨那有報名,我嚇了一跳,才記起冇通知onon你加入的事,個心非常唔安樂,

我以為你地唔記得我,我不好意思打電話問你,原來大家誤會,不好意思,煩到你們,sorry!

原帖由 芳姨 於 2008-8-25 12:22 發表
我以為你地唔記得我,我不好意思打電話問你,原來大家誤會,不好意思,煩到你們,sorry!

唔好再咁客氣,我已經好內究,除左你,我仲忘記左一個,見到佢有電話未接來電先記得,
佢可能星期日狂打電話俾我,我又接唔到,可能生蝦咁跳.所以大家有要事,一定要同onon聯絡先為準確,我轉個頭就唔記得.

有老人痴呆症,哈哈,我都係.

原帖由 芳姨 於 2008-8-25 12:36 發表
有老人痴呆症,哈哈,我都係.

我只顧玩樂.對工作全無興趣,星期一望星期日,時時望放假,對古怪事物好有興趣,

對!人生得意雖盡歡,莫使金樽空對月.

原帖由 芳姨 於 2008-8-25 14:11 發表
對!人生得意雖盡歡,莫使金樽空對月.

最衰我就係成世掛住玩,讀書又係咁.做野又係咁