返回列表 發帖
原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-24 23:39 發表
返到屋企啦~如高慶認識幾位新朋友,
有養鸚鵡唔小得過歡樂鳥場既張先生兩父子,
有擦新奧運最快"訓著教"紀錄7秒63.既亞佳,(仲當眾表演)旅遊巴調一個頭已經有鼻寒聲既新香港紀錄

主席~需要佳佳的訓覺照ma~???

值得一提,下次唔好再幫襯呢間'鬼'酒店~

原帖由 柑仔b 於 2008-8-25 17:43 發表

主席~需要佳佳的訓覺照ma~???

值得一提,下次唔好再幫襯呢間'鬼'酒店~

你都影左D相,同大家分享,
你叫我再去都唔識路,(搵唔番)
咁猛鬼既酒店我都係第一次見,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我一定要搵次直接早上去花地灣,(晨咁早去,上到花地都係正午)
然後慢慢由頭到尾,由狗至雀的檔口,一一慢慢行晒,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

好好玩啊!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 金莎朱古力 於 24/8/2008 22:07 發表
奇倫鸚鵡。。。。。。。。。。。。。

好多種動物喎,你地玩得好開心喎,今次去唔到,下次一定跟住去
我記得onon都有一隻奇倫鸚鵡,唔知係係唔係呢
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

奇倫鸚鵡

原帖由 BB仔 於 2008-8-25 19:08 發表

好多種動物喎,你地玩得好開心喎,今次去唔到,下次一定跟住去
我記得onon都有一隻奇倫鸚鵡,唔知係係唔係呢

唔同果隻,

回復 41# 的帖子

點猛鬼法

邊個咁大整古?將我頭像咁攪呀!快d還原呀!

回復 49# 的帖子

= =
咩唔係你自己搞成咁嫁咩- -
你都未答我點猛鬼法

原帖由 ccyorz 於 2008-8-26 11:20 發表
點猛鬼法

先講下E個鬼故事:
當日上午到達時,因為柑仔B兩個未到,所以幫佢地BOOK房,於是有5間房,金沙朱古力一家三口見到得一張床,於是換了間兩張床,
到了晚上回房,柑仔B第一次接觸房間,是尾房,尾房已經麻煩啦~仲要轉左一灣,
我形容大家看,是酒店的最尾轉了灣獨立一間房, 轉了灣要行十多步才到房門口,而走廊尾已經沒有燈.是伸手不見五指,
大家可能覺得都幾恐怖了,但酒店仲未覺得夠皮,仲要整兩棵樹在門邊,形成兩個鬼影招手姿態.
夜半12時,走廊無燈 ,要行十多步到有兩個鬼影招手的陌生酒店尾尾轉灣房,仲要250元一晚,
我當時聽到柑仔B大叫,行出走廊一看,見他說:我不會入住,我即時話,咁麻煩架,有乜好驚丫,等我黎,當我一行到房門口,
見到仲要轉灣,心諗有冇攪錯丫,點知一看........ 待續...........(我現在剛剛到了食飯時間)

回復 51# 的帖子

咁會係點- -
你食野食咁內?!

我地一家在中午時吾覺有什麼特別, 但間房好大,

haha~如果飛鸚兄同ar guy唔介意訓訓下有''野''拍你地膊頭既話我唔介意同你地調房訓單人床ga~

真係咁大個女都未試過經歷d咁恐怖既情竟....而家諗返起都超級心寒~我個男朋友仲話冇野丫.....真係頂xxx~

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-26 11:36 發表
邊個咁大整古?將我頭像咁攪呀!快d還原呀!

幾型仔喎~

古天樂~haha

回復 55# 的帖子

我都覺得幾型仔

兩棵植物形成的影像 ,在漆黑中似見到有一高一低身形,似企高的人用鐵錬拉"櫃"在地上一個,地上的似向門外我們招手,
待續............

你地係住落邊間酒店?

回復 57# 的帖子

有冇搞錯- -
咁快講完

回復 59# 的帖子

係呀,係呀