返回列表 發帖

於鳳凰村飛鳳街走失賈丁氏鸚鵡

於2008年8月26日約下午一時三十分,於鳳凰村飛鳳街,走失一隻賈丁氏鸚鵡,左腳有腳環,如拾獲請電曾先生洽 (Tel:51315074)
我養牠已三年半了,如各會員有消息請通知我,我十分掛念牠,厚酬!!!
謝謝!!!!!!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

不要登酬勞.......被免壞人有機可乘.........祝早日尋回
BB爸爸(肥豪)

不要登腳環號碼,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

希望你早日搵番佢
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

可唔可以講下接近咩地方, 經開大家都可以幫你留意下牙!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

希望肥仔平平安安 ~~~ 祝早日重逢 ~~~

佢叫咩名,等我見到佢果陣,都可以叫下睇下係唔係佢

原帖由 wolfdog321 於 2008-8-27 22:05 發表
可唔可以講下接近咩地方, 經開大家都可以幫你留意下牙!

係黃大仙廟附近

原帖由 adol_adol 於 2008-8-28 00:29 發表

係黃大仙廟附近

不昰黃大仙廟,黃大仙再上d既鳳凰村,謝謝!
不過黃大仙廟也有可能!

[quote]原帖由 wai33888 於 2008-8-28 08:46 發表

我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

希望早日尋回, 努力, 努力!

原帖由 VM007810 於 2008-8-28 18:53 發表

祝早日尋回

參考尋鳥需知, 很有幫助的!
http://forum.parrot-tree.com/vie ... &extra=page%3D1
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 wai33888 於 2008-8-29 01:37 發表

你有無打去1823 報失, 佢地會即刻通知上水狗房架
因為birds e.g. parrot 一拾獲會即send 去上水架

只有失過雀既主人,先會明白失雀的感受~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-29 15:16 發表
只有失過雀既主人,先會明白失雀的感受~

係呀!真係好痛

祝早日尋回
BB爸爸(肥豪)

係超痛...
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......