返回列表 發帖

濕地公園~ 5 JUNE 2011

好靚呀

第五幅.........極立体...........首選靚相
ONON

靚,靚,靚,
Carol 的攝影技術越來越高超,
師承街坊?
或應是妳自己天份啊.

Nice photos
Billy C

全世界人都知道我係濕地之王~對濕地動物好有興趣~又非常熟悉~濕地之王美譽也由美國總統贈予~

但我到今日仲未去過濕地公園丫~
我話要去~D人又話冇野睇/又細~其實理得我丫~濕地之王去濕地公園好正路丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

好靚呀
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

好靚呀
louisa20047 發表於 2011-6-7 19:09

謝謝! 果度的確幾多嘢睇!

第五幅.........極立体...........首選靚相
OnOn 發表於 2011-6-8 21:57

多謝妳稱讚!

靚,靚,靚,
Carol 的攝影技術越來越高超,
師承街坊?
或應是妳自己天份啊.
芳姨 發表於 2011-6-9 00:02

我是初學者, 多得好多雀友都指教過我不少呢!

Nice photos
Andychoi2000 發表於 2011-6-9 13:58

謝謝!

全世界人都知道我係濕地之王~對濕地動物好有興趣~又非常熟悉~濕地之王美譽也由美國總統贈予~

但我到今日仲未去過濕地公園丫~
我話要去~D人又話冇野睇/又細~其實理得我丫~濕地之王去濕地公園 ...
風中飛鸚 發表於 2011-6-10 11:00

你明明只是爛地之王, 你一次都未去過濕地公園, 點有資格叫濕地之王吖? 下次姐姐帶埋你去啦!

好靚呀
carmenwong 發表於 2011-6-10 13:02

係呀, 濕地公園幾好玩, 可惜唔可以帶埋屋企D雀雀去, 唔係佢哋一定好開心

咁我可以叫爛濕地之王丫~馬都有乾快地馬~我爛濕地都好正常~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909