返回列表 發帖

fd "貓貓"........................

同我仔仔比較............

我鍾意比較果張
隻貓係咪成鳥啦?

我鍾意比較果張
隻貓係咪成鳥啦?
louisa20047 發表於 2011-6-17 08:30

no 系bb,but 系細種................

no 系bb,but 系細種................
cool 發表於 2011-6-17 09:59

咁仲會唔會大隻?

咁仲會唔會大隻?
louisa20047 發表於 2011-6-17 10:02

no,只會換成鳥毛........

no,只會換成鳥毛........
cool 發表於 2011-6-17 10:05

咁就正啦

好想要

兩隻都咁可愛^^
塞仔好驚
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

俾我隻塞女見到 實驚到飛起

咁細隻貓頭鷹, 好得意!佢食乜野架?
我的鸚鵡叫做Koo Koo

咁細隻貓頭鷹, 好得意!佢食乜野架?
燉雪梨 發表於 2011-6-17 13:59

fd 給牛肉,乳鼠及鮮雞肉.................

我在泰國見到有得賣~泰國應該就好平~(冇問~)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

要餵生野好麻煩 又唔合法

要餵生野好麻煩 又唔合法
zero322 發表於 2011-6-17 21:56

各有所好姐......................

邊到有得賣?

邊到有得賣?
htivan 發表於 2011-6-20 11:36

i dont know sorry.....................

好細隻
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

好可愛呀......
不過肉食野真係唔敢養(屋企問題)
粟米 - LB
薄荷 - LB

好細隻
ching924 發表於 2011-6-22 00:29

long time no see ar ........so miss you..............

好可愛呀......
不過肉食野真係唔敢養(屋企問題)
Saiga 發表於 2011-6-22 00:53

冇辦法又不食pretty bird..............