返回列表 發帖

首爾動物園

大家一起瞓晏覺:

舐犢情深, 長頸鹿媽媽一路不停用尾巴掃BB頭仔:

情侶在動物園裡的休憩亭內嘆世界:

要跪低先梳到羽毛?

呢家人帶埋個帳篷來動物園野餐, 都唔錯喎!

嗚嗚~~鸚鵡樂園在擴展緊, 冇得睇:

後面隻藍黃明明已在籠中, 仲要困佢在籠中籠?!

長毛樹熊, 好似乞兒

所有羊咩咩右耳都有耳嶐, 耳環上是犯人編號:

e隻唔知係咩嘢鳥, 剩係個咀已爆框:

駝鳥都咬毛??

韓國好受歡迎街頭小吃, 其實只是炸薯片

加影:首爾塔旁掛滿了有情人的同心鎖

隻龜好淫
一對彩鳳
男--碧盬
女--公主病

羊咩咩耳嶐, 耳環係出生日期!牛,羊,猪都會有。

同鸚鵡腳環一樣

大家一起瞓晏覺:

舐犢情深, 長頸鹿媽媽一路不停用尾巴掃BB頭仔:
http://a3.sphotos.ak.fb ...
carolee 發表於 2011-7-5 18:39

長毛樹熊, 好似乞兒

其實好似星球大戰其中一位..........唔記得係乜水
ONON

佢唔係叫"樹懶"咩
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

羊咩咩耳嶐, 耳環係出生日期!牛,羊,猪都會有。

同鸚鵡腳環一樣
tsw 發表於 2011-7-5 20:52

原來如此, tsw真係見多識廣喇!

佢唔係叫"樹懶"咩
louisa20047 發表於 2011-7-6 00:28

其實我都唔知佢係乜嘢, 只是問工作人員佢用唔咸唔淡英文同我話係KOALA, 咁佢個樣又幾似樹熊

剛上網摷過樹懶的資料, 同E隻動物似乎又唔同樣:
http://www.wcjs.tcc.edu.tw/bio/cairoom/8711/TOP/24070701.htm

睇完又想去旅行.
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

佢唔係叫"樹懶"咩
louisa20047 發表於 2011-7-6 00:28

我本來仲想講呢隻樹懶好可愛添!!!

Carol: d相影得好靚...你影得越尼越有水準啦!

Carol: 相影得好靚...你影得越尼越有水準啦!

ChaiChai 發表於 2011-7-6 23:56

謝謝妳誇獎呀!

個炸薯長洲都有得食..
1個薯仔都要10幾蚊