返回列表 發帖
原帖由 三角仙 於 2008-9-1 21:30 發表
原來唔聲唔聲joan收養左
舊主人係唔係去過你地屋企視察先決定架?
如果冇去你地屋企視察過就轉送比你地,咁隻雀就真係好好運喇~

不過joan屋企有咁多個籠咩??
定係即刻買多個新

應該係即係整出黎....鋼材屋企有大把

補多句比車輪手先,"剃人頭者 , 人亦剃其頭 "

原帖由 煙花 於 2008-9-1 21:20 發表

做咩唔引用埋呢句?
係唔係唔夠有利呢?

切勿對號入座.......

什麼是有利????????冇利呀 是不是這條

原帖由 車輪手 於 2008-9-1 21:37 發表

什麼是有利????????冇利呀 是不是這條

yes~sure
其實好想見你post 相......不如你都post 出黎睇下

原帖由 煙花 於 2008-9-1 21:32 發表

補多句比車輪手先,"剃人頭者 , 人亦剃其頭 "

我幫人飛髮架! 你唔知咩

小朋友們, 話提又拉遠了, , 我地在辦公室已經多是非, 在這裡可否大家平常心啦呢

原帖由 車輪手 於 2008-9-1 21:13 發表

三角仙比D意見呀!

老友
人地都已經唔出聲
係咪仲想聊交打呀??
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

原帖由 金莎朱古力 於 2008-9-1 21:43 發表
小朋友們, 話提又拉遠了, , 我地在辦公室已經多是非, 在這裡可否大家平常心啦呢

唔好意思....一時情不自禁....
見到又有雀被人成功領養實在太高興

原帖由 煙花 於 2008-9-1 21:32 發表

係啵,D鋼支多到整多到整多十幾廿個燒烤爐都得
不過見到亞馬遜個籠有焗漆,唔通joan間屋入面仲收埋左D儀器!?

原帖由 kkkk007 於 2008-9-1 21:46 發表

老友
人地都已經唔出聲
係咪仲想聊交打呀??

比個面大家
你出手我驚你比你拉

係之前post個隻呀,佢主人話佢係2003年出世,係女仔黎
今朝去佢屋企接佢,之後出左雀街買左個更大既籠,真係好巨型
我都諗過post我屋企既相比佢,但未post之前佢已經覆左我
我同佢真係好有緣,佢驚男人,我同我d仔女佢就唔驚,仲成日同我地講野添

原帖由 joankong 於 2008-9-1 21:55 發表
我都諗過post我屋企既相比佢,但未post之前佢已經覆左我
我同佢真係 ...

新主人動作要慢,等佢安心習慣環境先,唔好心急捉佢出黎
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 kkkk007 於 2008-9-1 21:46 發表

老友
人地都已經唔出聲
係咪仲想聊交打呀??

老友? 田北晨話齋....同你唔係老友!

新籠比左寶寶住

原帖由 joankong 於 1-9-2008 09:55 PM 發表
我同佢真係 ...

會講什麼呢?, 歡迎你加入亞馬遜擋

原帖由 風中飛鸚 於 2008-9-1 21:59 發表

新主人動作要慢,等佢安心習慣環境先,唔好心急捉佢出黎

我冇捉佢呀,開左門佢自己上我手出黎架

原帖由 煙花 於 2008-9-1 21:38 發表

yes~sure
其實好想見你post 相......不如你都post 出黎睇下

相相相.................相呀!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果佢去我到一定冇咁開心
去左你到佢一定好開心
因為地方很大
BB爸爸(肥豪)

原帖由 BB爸爸 於 2008-9-1 22:14 發表
去左你到佢一定好開心
因為地方很大

係唔係自己都想搬埋過去呢

原帖由 BB爸爸 於 2008-9-1 22:14 發表