返回列表 發帖
1在家中養~因為已經做好36"水龜缸~已運作~(有龜)

2起初"無可"先追~咬左一口~想再食~可惜"奈何"又想咬~(因為兩龜連體角度K型~兩隻一上一下~一發力就變成風車~轉個不停)好辛苦先食得到~我已經採用極多糧~隨口可得~唔洗佢地追餐死~

3情形就係越肚餓越食唔到~越發力就越轉得快~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如果"無可"奈何"丁左~我有機會考慮2萬果隻~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

1在家中養~因為已經做好36"水龜缸~已運作~(有龜)

2起初"無可"先追~咬左一口~想再食~可惜"奈何"又想咬~(因為兩龜連體角度K型~兩隻一上一下~一發力就變成風車~轉個不停)好辛苦先食得到~我已經採用極多糧~隨口可得~唔 ...
風中飛鸚 發表於 2011-7-21 11:51

小心佢地轉得太快~飛走

最可惜我唔可以POST相~如果可以~整個鸚鵡樹都生晒~

ONON應該考慮公費買部平相機俾我~求其影到就得啦~清唔清唔緊要~

我已經採用極多糧~隨口可得~唔 ...
風中飛鸚 發表於 2011-7-21 11:51

浪費

最可惜我唔可以POST相~如果可以~整個鸚鵡樹都生晒~

ONON應該考慮公費買部平相機俾我~求其影到就得啦~清唔清唔緊要~
風中飛鸚 發表於 2011-7-21 12:00

捉人上黎你到影咪得

雙頭龜食完3個鐘~換隻鑽龜~3秒食晒啦~點會浪費丫~我家任何糧都唔會浪費~是整整一條食物鏈~
非常原整~最後可以去杜比亞食~食完再回頭餵番蜥蝪~一D都唔浪費~

雙頭龜食完3個鐘~換隻鑽龜~3秒食晒啦~點會浪費丫~我家任何糧都唔會浪費~是整整一條食物鏈~
非常原整~最後可以去杜比亞食~食完再回頭餵番蜥蝪~一D都唔浪費~
風中飛鸚 發表於 2011-7-21 12:04

你有鑽紋?....photo

我有兩隻鑽紋龜~一隻2"~一隻1"~一隻紅肚側頸龜2"
相片因為沒有相機~有錢我會買~

風中飛鸚 發表於 2011-7-21 14:49

電話影唔影到呀?

how much?我想買

1昨晚開口食野啦~好開心~雖然唔係食得好快~總算有意慾去追~

2我都知道唔養得耐~養到機會極微~萬中無一~只可惜一個字~"窮"如果有錢就買隻2萬啦~

3亞COOL~我養左幾日之後~真係覺得2萬唔算貴~咁珍貴能夠 ...
風中飛鸚 發表於 2011-7-21 10:59

老細,看相你那隻只是殼相連應該較易活下去'............................

fly鷹主席都唔係無$
只係唔拎黎買相機姐
正正常常既ok影到相既相機都唔駛$3000.........................
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

老細,看相你那隻只是殼相連應該較易活下去'............................
cool 發表於 2011-7-22 03:11

唔係丫~肛門得一個先慘丫~如果只是外殼相連我仲喜歡丫~唔洗咁麻煩丫~

兩隻鑽龜~一隻400~一隻900元~
400元是因為剛到貨開箱~死亡率極高~大家博一博~我兩星期再去已經要800

唔係丫~肛門得一個先慘丫~如果只是外殼相連我仲喜歡丫~唔洗咁麻煩丫~
風中飛鸚 發表於 2011-7-22 11:37

一齊屙

兩隻鑽龜~一隻400~一隻900元~
400元是因為剛到貨開箱~死亡率極高~大家博一博~我兩星期再去已經要800
風中飛鸚 發表於 2011-7-22 11:54

咁Q抵...400蚊...博到真係抵玩喎....
我都想整返隻.....
依家出邊都要1k多D......

fly鷹主席都唔係無$
只係唔拎黎買相機姐
正正常常既ok影到相既相機都唔駛$3000.........................
ckw3b 發表於 2011-7-22 09:50

3000元仲唔貴丫~已經係一個大數目啦~
我家中有3部3000元傻瓜機~一部壞電~一部壞殼~一部壞0吉~
總之三部壞唔同地方~都係用左好短時間~

3000元仲唔貴丫~已經係一個大數目啦~
我家中有3部3000元傻瓜機~一部壞電~一部壞殼~一部壞0吉~
總之三部壞唔同地方~都係用左好短時間~
風中飛鸚 發表於 2011-7-22 12:00

換電/換咭囉...果幾蚊雞.....督串魚蛋都無左啦

我係電子白痴~唔識攪~