返回列表 發帖
我係電子白痴~唔識攪~
風中飛鸚 發表於 2011-7-22 12:23

壞咩咭先. MS卡?..最易搞啦..買過張....

呢d係啤梨fb度架,我偷佢出黎貼上黎呢度!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

mmchu 發表於 2011-7-22 12:28

我本來都想偷相轉帖過黎.....
不過都係等其他人黎....

我本來都想偷相轉帖過黎.....
不過都係等其他人黎....
養鳥新丁 發表於 2011-7-22 12:31

第一張"心形"好得意!

第一張"心形"好得意!
mmchu 發表於 2011-7-22 12:33

你都養返隻囉

齊齊養雙頭龜

你都養返隻囉
養鳥新丁 發表於 2011-7-22 12:34

無興趣,

mmchu 發表於 2011-7-22 12:28

Thank you ~~~~~  ( 啤梨字)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

Thank you ~~~~~  ( 啤梨字)
風中飛鸚 發表於 2011-7-22 13:34

好彩你唔係話要"爆剪"拉我偷相咋!

無興趣,
mmchu 發表於 2011-7-22 12:41

x N.........................

興趣既野好得意~有人玩相機~好貴買鏡頭~~有人玩音響~好貴買喇叭~有人玩女人~好貴包個二奶~
我只係怪龜~都唔算怪雞~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

第一張"心形"好得意!
mmchu 發表於 2011-7-22 12:33

你現在明白~佢喜歡POST就易如反掌~我想POST就難過登天~

你現在明白~佢喜歡POST就易如反掌~我想POST就難過登天~
風中飛鸚 發表於 2011-7-23 13:44

用iphone post去facebook真係好易,
三兩野就ok…
反而要post上黎呢度就真係有dd難度!!

不如咁丫~我叫佢一次過POST去FB~你見到值得既相~就幫我轉過黎丫~

不如咁丫~我叫佢一次過POST去FB~你見到值得既相~就幫我轉過黎丫~
風中飛鸚 發表於 2011-7-23 17:23

ok呀,無問題…
你要知道,iphone真係好易用,
尤其係upload相去facebook!!!!!

3000元仲唔貴丫~已經係一個大數目啦~
我家中有3部3000元傻瓜機~一部壞電~一部壞殼~一部壞0吉~
總之三部壞唔同地方~都係用左好短時間~
風中飛鸚 發表於 2011-7-22 12:00

但你用$3000買左一隻9屎一生既雙連龜.........
不過我絕對同意你既講法

fly鷹主席的話:
興趣既野好得意~有人玩相機~好貴買鏡頭~~有人玩音響~好貴買喇叭~有人玩女人~好貴包個二奶~
我只係怪龜~都唔算怪雞~
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

我養左好幾隻~不過冇辦法同大家分享相片

通常有幾多隻龜出生先有一隻連體呢?係咪超罕有呢?
我覺得連體龜好可憐.........佢地真係好"無奈"

我睇紀錄片就話10萬隻有機會有一隻連體~100萬隻有機會有隻雙頭~
片中有條友仔~坐獨木舟在繁殖場搵~一有變異就抽起~我見佢解釋都話好小雙頭~有就可以賣到500元美金~(是最基層繁殖場價錢)
不過我資料都未必正確~因為多年前睇的紀錄片~

好似怪物....