返回列表 發帖
作日見到白化草龜~2800~我覺得唔值~(飛鸚字)
啤梨 發表於 2011-7-27 15:23

幼體?....幾大隻先....
白化草苗好便咋....大隻都唔貴....
成體都唔洗2800啦

早幾日有白化草苗賣...
120個大洋一隻....

好似一元銀咁大~2800~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

好似一元銀咁大~2800~
風中飛鸚 發表於 2011-7-28 13:47

好過去搶.....
買四隻亞成白化草都唔洗2800咁貴  

仲要唔係好白~係灰白~佢當我老襯~我呵尿都隔過~點會上檔丫~
佢仲囉隻話係異變龜~叫半邊龜~得3隻腳~一隻斷左~
我話隻頭/雙殼就話異變姐~你E種叫殘廢~仲要賣貴D?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

仲要唔係好白~係灰白~佢當我老襯~我呵尿都隔過~點會上檔丫~
佢仲囉隻話係異變龜~叫半邊龜~得3隻腳~一隻斷左~
我話隻頭/雙殼就話異變姐~你E種叫殘廢~仲要賣貴D?
風中飛鸚 發表於 2011-7-28 14:31

邊間咁無良...想劏新手...
殘廢白化草苗要2800

係白化草苗2800元~
殘廢花線龜250元~

係白化草苗2800元~
殘廢花線龜250元~
風中飛鸚 發表於 2011-7-28 15:08

邊間?

荃灣~

荃灣~
風中飛鸚 發表於 2011-7-28 15:45

以我所知有兩間.....
應該係上次同你經過果間嗎??
荃灣另外有位中峰兄....好多正野賣

以我所知有兩間.....
應該係上次同你經過果間嗎??
荃灣另外有位中峰兄....好多正野賣
養鳥新丁 發表於 2011-7-28 15:47

邊度?

邊度?
風中飛鸚 發表於 2011-7-28 16:14

下次捉埋你去....記得帶定幾喼錢去

中鋒咪即係有圓龜屋
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

中鋒咪即係有圓龜屋
sodagreensimon 發表於 2011-7-29 13:26

好像是......
你同佢好熟嗎?

哦!~車~我同佢一條底褲兩份著架~唔洗介紹啦~

哦!~車~我同佢一條底褲兩份著架~唔洗介紹啦~
風中飛鸚 發表於 2011-7-29 13:27

咁帶我去買龜啦

1有緣龜屋算有D睇頭~有多DD龜賣~又算少數專賣寵物龜地方~

2另外SIMON~佢有D金頭龜已經出生~唔貴~1800左右~!我估1500可以講~

1有緣龜屋算有D睇頭~有多DD龜賣~又算少數專賣寵物龜地方~

2另外SIMON~佢有D金頭龜已經出生~唔貴~1800左右~!我估1500可以講~
風中飛鸚 發表於 2011-7-29 13:48

幾時去入貨

我唔會亂入~要有欣賞價值先會浪費時間照顧~
養動物的人~已經註定要付出~

我喜歡養連體異變龜~原因係有一定難度~唔係咁易養得大~我喜歡挑戰自己~又好怕失去隻龜~
現在每早晚都要花時間照顧~